Feb. 2., 2007 | 05:40 pm
No:: antuanete
Btw, ar šādiem jautājumiem labāk uz gardumi.
Vistai var likt praktiski jebko, atkarībā no gaumes uz garšvielām. Es parasti lieku oregāno (raudeni) vai timiānu - tas cepšanai (vistu apsmērē ar sinepēm vai kādu skābo ievārījumu + garšvielas). Zupai labi iet klāt baziliks. Sautēšanai var mest visu ko kopā (visi augšminētie, arī estragons, majorāns, kurkuma), piešaujot arī ingveru.
Orientējies pēc smaržas, tad jau nevilsies :)
Vistai var likt praktiski jebko, atkarībā no gaumes uz garšvielām. Es parasti lieku oregāno (raudeni) vai timiānu - tas cepšanai (vistu apsmērē ar sinepēm vai kādu skābo ievārījumu + garšvielas). Zupai labi iet klāt baziliks. Sautēšanai var mest visu ko kopā (visi augšminētie, arī estragons, majorāns, kurkuma), piešaujot arī ingveru.
Orientējies pēc smaržas, tad jau nevilsies :)