antuanete

Feb. 2., 2007 | 05:40 pm
No:: antuanete

Btw, ar šādiem jautājumiem labāk uz [info]gardumi.
Vistai var likt praktiski jebko, atkarībā no gaumes uz garšvielām. Es parasti lieku oregāno (raudeni) vai timiānu - tas cepšanai (vistu apsmērē ar sinepēm vai kādu skābo ievārījumu + garšvielas). Zupai labi iet klāt baziliks. Sautēšanai var mest visu ko kopā (visi augšminētie, arī estragons, majorāns, kurkuma), piešaujot arī ingveru.
Orientējies pēc smaržas, tad jau nevilsies :)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: