aleja

Feb. 2., 2007 | 05:51 pm
No:: aleja

ja cep krāsnī, tad var no sākuma ierīvēt ar olīveļļu un sāli, un tad, kad vista gatava - sasmērēt ar rīvētu ķiploku. tas gan ir sarežģītāk, nekā apkaisīt ar kādu malto garšvielu. bērnības garša :)

ja cep vistas fileju uz pannas, tad kruta ir nopirkt taizemiešu vistas garšvielu un kopā ar kokosriekstu pienu/krējumu.

vēl viens variants vistas filejai - sagrieztu gabalos vistas fileju apvārta kartupeļu miltos, aplej ar gaišo sojas mērci un cep. cepšanas laikā var pievienot ķiploku. apkārt vistas gabaliņam veidojas tāda lipīga un ļoti garšīga mērcīte.

vistas gaļu var arī iepriekš marinēt citronā un tad cept parastā veidā un tad ar daudz zaļumiem.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: