« previous entry | next entry »
Nov. 12., 2012 | 12:04 pm
posted by: susure in pajautaa
Gribu cept kanēļmaizītes.
Kā taisīt rauga mīklu?
Kādas ir attiecības sastāvdaļām?
mājās sausais raugs
Kā taisīt rauga mīklu?
Kādas ir attiecības sastāvdaļām?
mājās sausais raugs
from: antuanete
date: Nov. 12., 2012 - 02:08 pm
#
Tikai pildījumam kanēlis + cukurs, un mīklu noziest ar kausētu sviestu.
Vai arī pēc šīs receptes http://beautyandbedlam.com/homemade-cin
Lai smuki sagrieztu bulciņas, lietoju virtuves diegu (der jebkurš izturīgs diegs) - apliek ap satīto mīklu, sakrusto un strauji savelk; sanāk daudz labāk, nekā griežot ar nazi.
Atbildēt
from: bax55hqy8dlb
date: Nov. 12., 2012 - 02:09 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: susure
date: Nov. 12., 2012 - 02:11 pm
#
Man personīgi nav skaidrs vai sausajam raugam arī jāliek piens vai nē.
pidars.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: antuanete
date: Nov. 12., 2012 - 02:15 pm
#
Par pienu un sauso raugu - ja pareizi saprotu, Tu esi kaut kur ārzemēs; kas Tev ir rakstīts uz rauga paciņas? Ir divu veidu raugi, viens ir instant yeast, kurš ir ar jau pievienotu cukuru un jāmaisa iekšā miltos, otrs ir dry granulated yeast vai tamlīdzīgi, kurš pirms tam jāšķīdina siltā pienā. Ar pirmējo mīkla rūgs lēnāk. Es jebkurā gadījumā labāk sauso raugu pašķīdinu siltā (siltā! ja pārkarsē, tad var nobeigt rauga sēnītes) pienā un tad jaucu iekšā miltos, tad mīkla rūgst ātrāk un drošāk.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: susure
date: Nov. 12., 2012 - 02:20 pm
#
uz kukuli maizes iet 7grami.
Bet ja es piem gribu 1 lielo pannu ar kanēļmaizītēm- cik man taisīt? cik miltu, cik piena, cik sviesta, cik to sasodīto raugu.
par siltumu zinu. Optimālā temperatūra ir tik cik mūsu ķermenim un iet bojā pie 40+ :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: antuanete
date: Nov. 12., 2012 - 02:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: puce
date: Nov. 12., 2012 - 02:16 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: susure
date: Nov. 12., 2012 - 02:19 pm
#
Bet krāsnī cept maizi un cept kanēļmaizites ir 2 totāli dažādas lietas un to otro es nesaprotu
Atbildēt | Iepriekšējais
from: bax55hqy8dlb
date: Nov. 12., 2012 - 06:56 pm
#
tajā linkā ir gan teksts, gan bildes, kurās parādīts kā pienu liet. Un sausajam raugam vajag pienu.
Didzis
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: susure
date: Nov. 12., 2012 - 07:05 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: bax55hqy8dlb
date: Nov. 12., 2012 - 07:15 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: susure
date: Nov. 12., 2012 - 07:21 pm
#
Neredzu kāpēc ar pienu jājauc ja raugs var paēst arī no glikozes vulgaris
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: bax55hqy8dlb
date: Nov. 12., 2012 - 07:46 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais