antuanete

Nov. 12., 2012 | 02:15 pm
No:: antuanete

Don't feed the troll! :)

Par pienu un sauso raugu - ja pareizi saprotu, Tu esi kaut kur ārzemēs; kas Tev ir rakstīts uz rauga paciņas? Ir divu veidu raugi, viens ir instant yeast, kurš ir ar jau pievienotu cukuru un jāmaisa iekšā miltos, otrs ir dry granulated yeast vai tamlīdzīgi, kurš pirms tam jāšķīdina siltā pienā. Ar pirmējo mīkla rūgs lēnāk. Es jebkurā gadījumā labāk sauso raugu pašķīdinu siltā (siltā! ja pārkarsē, tad var nobeigt rauga sēnītes) pienā un tad jaucu iekšā miltos, tad mīkla rūgst ātrāk un drošāk.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: