« previous entry | next entry »
Nov. 12., 2012 | 12:04 pm
posted by: susure in pajautaa

Gribu cept kanēļmaizītes.

Kā taisīt rauga mīklu?
Kādas ir attiecības sastāvdaļām?
mājās sausais raugs

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Nov. 12., 2012 - 06:56 pm
#

Es nezinu ko tev, pidaram, google atvēra, bet manis dotais links atver http://virtuve.calis.lv/receptes/foto-receptes/saldie-edieni/rauga-mikla/
tajā linkā ir gan teksts, gan bildes, kurās parādīts kā pienu liet. Un sausajam raugam vajag pienu.

Didzis

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]susure
date: Nov. 12., 2012 - 07:05 pm
#

Un kāpēc maizi taisot nevajag?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Nov. 12., 2012 - 07:15 pm
#

gaumes un garšas jautājums. ja tev raugam sastāvā rakstīts piena pulveris, tad vari iztikt bez piena.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]susure
date: Nov. 12., 2012 - 07:21 pm
#

sausais raugs, a-la rauga pulveris parasti nav maisījumā ne ar ko.

Neredzu kāpēc ar pienu jājauc ja raugs var paēst arī no glikozes vulgaris

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Nov. 12., 2012 - 07:46 pm
#

anglijā tieši sausajam raugam mēdz būt klāt piena pulveris.

Atbildēt | Iepriekšējais