« previous entry | next entry »
Nov. 12., 2012 | 12:04 pm
posted by: susure in pajautaa

Gribu cept kanēļmaizītes.

Kā taisīt rauga mīklu?
Kādas ir attiecības sastāvdaļām?
mājās sausais raugs

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

Puce

from: [info]puce
date: Nov. 12., 2012 - 02:16 pm
#

Sauso raugu vispirms kārtīgi jāatjauc ar miltiem, un tikai tad jālej piens vai ūdens. Un jāsargā no sāls - tad nerūgstot (tā apgalvo maizes mašīnu lietpratēji).

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]susure
date: Nov. 12., 2012 - 02:19 pm
#

kad cepu maizi, tad lieku sāli, jo garso un tad rūgšana ir lēna un vienmērīga piemēram.

Bet krāsnī cept maizi un cept kanēļmaizites ir 2 totāli dažādas lietas un to otro es nesaprotu

Atbildēt | Iepriekšējais