pajautaa

Mūzika un virtuve

« previous entry | next entry »
Aug. 23., 2015 | 08:22 pm
posted by: ho_tai in pajautaa

Labvakar!
Vajag pasākumam grupu, kas spēlē mūziku, kurai līdzi gribētu lēkt gan jauns cilvēks, gan kundze pirmspensijas vecumā. Iedomājos, ko līdzīgu Keksiem, bet piešķirtais budžets mazliet par īsu. Galvenais, lai jestri un nedzied šķībi. Idejas?
Vai kāds nupat ir pasūtījis iebūvēto virtuvi? Derētu svaiga pieredze par labām firmām un uzmetējiem.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

Позитивный человек

par virtuvi

from: [info]hmmm
date: Aug. 23., 2015 - 08:57 pm
#

pirms gada pasūtīju virtuvi šeit:
http://www.patixmebeles.lv/lv/index.html

Pre-sales un sales posmā viss labi, komunicēt var mierīgi pa e-pastu, meitene atsaucīga un ātri skcies uzmodelēja. Ražošana arī bija termiņos, bet ar post-sales servisu (lasi - uzstādīšanu) gan bija neliela probza - pirmkārt, viņiem ir nevis savi darbinieki / montētāji, bet gan sadarbības partneri, kuri veic tikai mēbeļu uzstādišanu BEZ eleketroierīču un santehnikas pievienošanas. Ok, saprotu, ka vieni skrūvē skapjus, citi saprot santehnikas montāžu, bet nu vajadzētu tad piedāvāt kādus kontaktus. Viņiem tādu neesot. Līdz ar to pats meklēju universālo kareivi - santehniķi / elektriķi izlietnes un plīts virsmu montāžai, jo atsevišķi saukt sanāktu baigi dārgi. Galu galā atradu labu universālo meistaru nevis tur, bet gan Franke veikalā Stabu ielā, kur pirku izlietni un maisītāju.

otra lieta par viņu sadarbības partneriem / mēbeļu montētājiem - diezgan cūcīga un mazliet pavirša tauta, jo pirmkārt piezāģēja un slīpēja detaļas iekštelpās (kur jau viss bija mēbelēts un kur faktiski dzīvoju). Tā ka rezultātā viss istabā pēc šo vizītes bija ar dažu mm koka putekļu kārtu, ko nevarēju vēl ilgi savākt. Pats protams vainīgs, ka vajadzēja izskriet uz 1h kamēr šie darbojās, bet nu anyway. Tāpat pēcāk virsmu montētājs sūdzējās, ka šie atstājuši pārāk mazas maliņas izlietnes un virsmas iemontēšanai, lai turētos stabili. tas tik norāda uz zēniem/iesācējiem.

Līdz ar to, pati virtuve ļoti laba un cenas labas, bet montētājiem uz pirkstiem jāskatās un jādzen ārā kāpņutelpā tikko izdomā slīpēt iekštelpās.

Atbildēt | Diskusija


asns

Re: par virtuvi

from: [info]ho_tai
date: Aug. 23., 2015 - 09:04 pm
#

Bet citādi - skapīšiem maliņas nelūp nost? Eņģes turas labi?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Позитивный человек

Re: par virtuvi

from: [info]hmmm
date: Aug. 24., 2015 - 09:15 am
#

Yep, vismaz tagad pirmajā gadā ar maliņām viss ok, un arī eņges turās labi.
Atvlikņu furnitūrai es ņēmu sliedes ar "bremzētājiem" un tās joprojām darbojas labi.

Atbildēt | Iepriekšējais


Liena

from: [info]psychokiss
date: Aug. 23., 2015 - 10:33 pm
#

diezgan labas tēmas, ko apvienot vienā postā ;D
no grupām es iesaku the big bluff. spēlē paši savas lietas un arī rocknroll cover'us. paskaties. parasti visu var sarunāt :)

Atbildēt | Diskusija


asns

from: [info]ho_tai
date: Aug. 23., 2015 - 10:36 pm
#

Paldies. :) Liku laukā visu, kas uz sirds.

Atbildēt | Iepriekšējais


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Aug. 24., 2015 - 09:14 am
#

www.mebex.lv.

Nupat (pagājušā ziema) taisījām virtuvi te. Kvalitatīvi uzaisīja, kā arī piezāģējamo lietu putekļus aiz sevis sasūca ar savu līdzpaņemto putekļu sūcēju. Par ātrumu nekomentēšu, jo mēs paši ar remontu iebremzējām un divus mēnešus viņi mūsu gatavo virtuvi turēja pie sevis. Paraugu izvēle ir tāda, ka var noslīkt. Caur viņiem ir dabonams gan dabīgais, gan mākslīgais akmens, gan laminētās virsmas.

Mēs aizgājām ar savām flīzēm meistars paskatījās un ar pirmo vnk izvilka divus paraugus - skapīšiem un virsmai. Tad pusotru stundu rakāmies paši cauri un diskutējām, kas varētu būt labi un kas nē un beigās paņēmām to, ko bija ieteicis meistars. Rezultāts izskatās ļoti smuki. :)
Un ar konstrukciju ari normāli izstāstīja visu, ko no tā, ko gribam mēs varam realizēt un ko labāk ne. Kuras idejas ir ok, un ko labāk nedarīt.

Tiesa es saprotu, ka lielai daļai galdniecības firmu montēt sūta tos, kas ir vēl svaigi gurķi un mācekļi, līdz ar to tur visādi var sanākt. jautājums drīzāk ir kā tā firma risina situāciju, ja ir kkāda ziepe sanākusi.

Ilustrācijai par to, kā mēdz būt - kad mums piegādāja dīvānu, mēs dabujām aizdot puikām pareizo atslēdziņu, jo viņiem pašiem nebija līdzi, ar ko to dīvānu saskrūvēt kopā. :D

Atbildēt


sinamorata

from: [info]sinamorata
date: Aug. 24., 2015 - 10:11 am
#

es zinu muziku apvienibu, kas spele kaazas gan popsu, gan rokeli, gan slageri, gan radio skonto repertuaru gan ari lv dziesminas. un to dara to forsi un kvalitativi, pasi atbrauc, uzkramejas un ballite visiem vecumiem. bet pagaidam nav nekadas interneta pieejamas lapas viniem pasiem.

bet ja interesee, varu uzjautat.

Atbildēt | Diskusija


asns

from: [info]ho_tai
date: Aug. 24., 2015 - 12:59 pm
#

Varbūt var man atsūtīt telefonu uz e-pastu? ho_tai@inbx.lv

Atbildēt | Iepriekšējais


Skabičevskis

from: [info]begemots
date: Aug. 24., 2015 - 10:21 am
#

Bija man sakarīgs meistars.

Nezinu, vai viņš ar to joprojām ņemās, bet pirms gadiem 8 uztaisīja man pirmo iebūvēto un pirms pāris gadiem palūdzu to pārtaisīt (uzlikt lielāku virsmu, kas nosegtu arī palodzi, un vēl papildus leti).

Abas reizes pieredze laba. Ņemās, ja pareizi atceros, pa Siguldu, uz Rīgu izbrauc pēc pasūtījuma; bija jāgaida pāris mēneši rindā, kamēr pienāca mana kārta, bet tad nekāda čakara ar nepiegādāšanu/laikiem vai baigajām papildizmaksām.

Ja ir interese, atsūti uz epastu savu kontaktinfo, iedošu vārdu & tel.

Atbildēt


Gerda

from: [info]gc
date: Aug. 24., 2015 - 10:25 am
#

Mani vecāki nupat kā ir pasūtījuši virtuvi Skābardī (skabardis.lv). Tur gan cenas tūkstošos, bet esot labi

Atbildēt | Diskusija


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Aug. 24., 2015 - 04:07 pm
#

virtuvēm mūsdienu cenas vienmēr būs tūkstošos. lielu daļu no tās summas sastāda atvilkņu vadotnes un durtiņu enģes un ja vēl gribas kaut kādas iekšiņas atvilknēm/skapišiem, tad vispār ir kosmoss.

Var jau ari pasūtīt virtuvi ikea. FunFact - ikea savai virtuves sērijai un vēl dažām izmanto blum vadotnes un enģes. Tikai tas netiek reklamēts un maksā viņas tur lētāk, nekā pie blum izplatītājiem.

Atbildēt | Iepriekšējais