hmmm

par virtuvi

Aug. 23., 2015 | 08:57 pm
No:: hmmm

pirms gada pasūtīju virtuvi šeit:
http://www.patixmebeles.lv/lv/index.html

Pre-sales un sales posmā viss labi, komunicēt var mierīgi pa e-pastu, meitene atsaucīga un ātri skcies uzmodelēja. Ražošana arī bija termiņos, bet ar post-sales servisu (lasi - uzstādīšanu) gan bija neliela probza - pirmkārt, viņiem ir nevis savi darbinieki / montētāji, bet gan sadarbības partneri, kuri veic tikai mēbeļu uzstādišanu BEZ eleketroierīču un santehnikas pievienošanas. Ok, saprotu, ka vieni skrūvē skapjus, citi saprot santehnikas montāžu, bet nu vajadzētu tad piedāvāt kādus kontaktus. Viņiem tādu neesot. Līdz ar to pats meklēju universālo kareivi - santehniķi / elektriķi izlietnes un plīts virsmu montāžai, jo atsevišķi saukt sanāktu baigi dārgi. Galu galā atradu labu universālo meistaru nevis tur, bet gan Franke veikalā Stabu ielā, kur pirku izlietni un maisītāju.

otra lieta par viņu sadarbības partneriem / mēbeļu montētājiem - diezgan cūcīga un mazliet pavirša tauta, jo pirmkārt piezāģēja un slīpēja detaļas iekštelpās (kur jau viss bija mēbelēts un kur faktiski dzīvoju). Tā ka rezultātā viss istabā pēc šo vizītes bija ar dažu mm koka putekļu kārtu, ko nevarēju vēl ilgi savākt. Pats protams vainīgs, ka vajadzēja izskriet uz 1h kamēr šie darbojās, bet nu anyway. Tāpat pēcāk virsmu montētājs sūdzējās, ka šie atstājuši pārāk mazas maliņas izlietnes un virsmas iemontēšanai, lai turētos stabili. tas tik norāda uz zēniem/iesācējiem.

Līdz ar to, pati virtuve ļoti laba un cenas labas, bet montētājiem uz pirkstiem jāskatās un jādzen ārā kāpņutelpā tikko izdomā slīpēt iekštelpās.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: