zetinja

Aug. 24., 2015 | 09:14 am
No:: zetinja

www.mebex.lv.

Nupat (pagājušā ziema) taisījām virtuvi te. Kvalitatīvi uzaisīja, kā arī piezāģējamo lietu putekļus aiz sevis sasūca ar savu līdzpaņemto putekļu sūcēju. Par ātrumu nekomentēšu, jo mēs paši ar remontu iebremzējām un divus mēnešus viņi mūsu gatavo virtuvi turēja pie sevis. Paraugu izvēle ir tāda, ka var noslīkt. Caur viņiem ir dabonams gan dabīgais, gan mākslīgais akmens, gan laminētās virsmas.

Mēs aizgājām ar savām flīzēm meistars paskatījās un ar pirmo vnk izvilka divus paraugus - skapīšiem un virsmai. Tad pusotru stundu rakāmies paši cauri un diskutējām, kas varētu būt labi un kas nē un beigās paņēmām to, ko bija ieteicis meistars. Rezultāts izskatās ļoti smuki. :)
Un ar konstrukciju ari normāli izstāstīja visu, ko no tā, ko gribam mēs varam realizēt un ko labāk ne. Kuras idejas ir ok, un ko labāk nedarīt.

Tiesa es saprotu, ka lielai daļai galdniecības firmu montēt sūta tos, kas ir vēl svaigi gurķi un mācekļi, līdz ar to tur visādi var sanākt. jautājums drīzāk ir kā tā firma risina situāciju, ja ir kkāda ziepe sanākusi.

Ilustrācijai par to, kā mēdz būt - kad mums piegādāja dīvānu, mēs dabujām aizdot puikām pareizo atslēdziņu, jo viņiem pašiem nebija līdzi, ar ko to dīvānu saskrūvēt kopā. :D

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: