Fenhelis
« previous entry | next entry »
Jul. 15., 2015 | 02:45 pm
posted by: neraate in pajautaa
Iespējams, muļķīgs jautājums, bet šajā kopienā plašāka auditorija nekā citās, tā nu gribu zināt - ko vēl izņemot biezeni no tā var taisīt? Drusku lapiņas liku klāt dārzeņu sautējumiem, bet mums ne pārāk. Sakneni sablenderēšu un došu zīdainim, bet es iedomājos - fenhelis it kā esot gremošanas uzlabošanai, varbūt kā var izmantot arī fenheļa lapiņas - novārīt un sasaldēt kubiņos un pēc tam likt pie citiem dārzeņu biezeņiem vai atšķaidīt ar ūdeni 'tējiņai'?
Nebūtu grūti izdomāt, ja pašai garšotu, bet tiešām negaršo un tās receptes internetā arī ir dažādas. Ārā mest roka neceļas, jo vecāmamma speciāli iestādīja, jo ļoti veselīgs
Nebūtu grūti izdomāt, ja pašai garšotu, bet tiešām negaršo un tās receptes internetā arī ir dažādas. Ārā mest roka neceļas, jo vecāmamma speciāli iestādīja, jo ļoti veselīgs
from: anonymous
date: Jul. 15., 2015 - 02:58 pm
#
Atbildēt
from: zimbabve
date: Jul. 15., 2015 - 03:08 pm
#
Atbildēt
from: au
date: Jul. 15., 2015 - 03:09 pm
#
Atbildēt
from: kants
date: Jul. 15., 2015 - 03:12 pm
#
Atbildēt
from: oblica
date: Jul. 15., 2015 - 03:41 pm
#
Atbildēt
vieni no maniem mīļākajiem salātiem
from: miligrami
date: Jul. 16., 2015 - 04:26 am
#
*vai jebkurš konservētu pupiņu mikslis principā
Atbildēt