pajautaa

Fenhelis

« previous entry | next entry »
Jul. 15., 2015 | 02:45 pm
posted by: neraate in pajautaa

Iespējams, muļķīgs jautājums, bet šajā kopienā plašāka auditorija nekā citās, tā nu gribu zināt - ko vēl izņemot biezeni no tā var taisīt? Drusku lapiņas liku klāt dārzeņu sautējumiem, bet mums ne pārāk. Sakneni sablenderēšu un došu zīdainim, bet es iedomājos - fenhelis it kā esot gremošanas uzlabošanai, varbūt kā var izmantot arī fenheļa lapiņas - novārīt un sasaldēt kubiņos un pēc tam likt pie citiem dārzeņu biezeņiem vai atšķaidīt ar ūdeni 'tējiņai'?
Nebūtu grūti izdomāt, ja pašai garšotu, bet tiešām negaršo un tās receptes internetā arī ir dažādas. Ārā mest roka neceļas, jo vecāmamma speciāli iestādīja, jo ļoti veselīgs

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

puasōns

from: [info]anonymous
date: Jul. 15., 2015 - 02:58 pm
#

bumbuli plāni sagriež un viegli iemarinē uz pāris stundām: sāls, cukurs, citrona sula vai balzametiķis, maķenīt eļļas. tad liek pie lapu salātiem vai tāpat kā piedevu, piemēram pie zivs.

Atbildēt