pajautaa

Fenhelis

« previous entry | next entry »
Jul. 15., 2015 | 02:45 pm
posted by: neraate in pajautaa

Iespējams, muļķīgs jautājums, bet šajā kopienā plašāka auditorija nekā citās, tā nu gribu zināt - ko vēl izņemot biezeni no tā var taisīt? Drusku lapiņas liku klāt dārzeņu sautējumiem, bet mums ne pārāk. Sakneni sablenderēšu un došu zīdainim, bet es iedomājos - fenhelis it kā esot gremošanas uzlabošanai, varbūt kā var izmantot arī fenheļa lapiņas - novārīt un sasaldēt kubiņos un pēc tam likt pie citiem dārzeņu biezeņiem vai atšķaidīt ar ūdeni 'tējiņai'?
Nebūtu grūti izdomāt, ja pašai garšotu, bet tiešām negaršo un tās receptes internetā arī ir dažādas. Ārā mest roka neceļas, jo vecāmamma speciāli iestādīja, jo ļoti veselīgs

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {6}

пивчик, семушки и на стадик

vieni no maniem mīļākajiem salātiem

from: [info]miligrami
date: Jul. 16., 2015 - 04:26 am
#

Take 1 bulb of fennel and slice as thin as you possibly can, then place into a large serving bowl with 400g Napolina Five Bean Salad*. Add 1/2 cucumber, 1 red onion and five radishes all thinly sliced. Make a dressing simply by whisking together 4 tablespoons of Napolina Extra Virgin Olive Oil with the juice of 1 lemon and 1 orange. Pour over the salad and mix well. Finally, add orange segments from 2 oranges together with 1 tablespoon of chopped dill and serve.

*vai jebkurš konservētu pupiņu mikslis principā

Atbildēt