legingbikses (siltas, vilna)

« previous entry | next entry »
Jan. 17., 2015 | 03:28 pm
posted by: kokuaita in pajautaa

Gribētu iegādāties legingveidīgas bikses vai legingus - biezus, siltus - tā, lai var doties ārā ziemā pie vidēja/lielāka aukstuma un nepārsalt. Liels vilnas procents būtu ideāli. Gribētos kko tādu, lai iekštelpās brīdi aktīvi dzīvojoties, nepārsustu, bet ārā nesaltu. Rimi termo legingi neder, šausmīgi svīst iekštelpās. Vai kāda/kāds ir kko tādu manījis un var ieteikt LV veikalos / internetos / ārzemju veikalos? Krāsa/raksti nebūtiski, gribētos smuki un sievišķīgi, bet var arī pārgājientipa apģērbu.
Pagaidām esmu uzgājusi tikai šitādu LV internetos ( http://woolenfashion.lv/produkti/sievietem/komplekti-bikses/back/104/product/vilnas-legingi-sievietemsieviesu-vilnas-biksesziemas-siltas-bikses.html ), bet būtu forši vēl varianti!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

from: [info]kokuaita
date: Jan. 17., 2015 - 04:46 pm
#

tā tā tā, kur tieši jāskatās?

Atbildēt | Iepriekšējais


sajūtu cilvēks

from: [info]vacatio
date: Jan. 17., 2015 - 03:59 pm
#

ar to vilnu uzmanīgi - atradu Drogās vienas vilnas zeķubikses (vienīgās, kuras tiešām ar vilnu, nevis vienkārši termo), bet kož tā, ka vilkt negribas.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]kokuaita
date: Jan. 17., 2015 - 04:58 pm
#

es par to arīdzan visādi domāju. iespējams, kkas būs jāpavelk apakšā. merīnvilna nekostu ādai, bet droši vien maciņam :)


Atbildēt | Iepriekšējais


A

from: [info]klusums
date: Jan. 17., 2015 - 05:15 pm
#

Es varbūt meklētu ktk ar kokvilnu, ja no dabīgajiem materiāliem. Man kauč kādas sen pirktas biezās zeķbikses ar kokvilnas piejaukumu, patīk.

Atbildēt


judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Jan. 17., 2015 - 05:24 pm
#

es drīzāk ieteiktu meklēt flīša zeķbikses – var mīnus padsmit grādos mierīgi staigāt kleitās&svārkos, un arī iekštelpās tādās zeķbiksēs nav baigi karsti. es pati savējās esmu pirkusi kaut kādos urban outfitteros vai tamlīdzīgos veikalos eiropas lielpilsētās, bet citas dāmas stāsta, ka rīgā viņas arī nav retums.

Atbildēt


masha_nje_vasha

from: [info]masha_nje_vasha
date: Jan. 17., 2015 - 08:32 pm
#

sportsdirect pasūtīju termo veļu (legingi un augšiņa ar garām rokām) visai ģimenei. Esmu ļoti apmierināta, vienīgais, nav vizuāli super glīta, tāda nobružājusies pēc mazgāšanām (varbūt nepareizi mazgāju). Izvēlējos lētāko tur atrodamo no visām firmām. Daudz lētāk nekā lv veikalos redzēts.

Atbildēt


rūsganais sprakšķis

from: [info]mufs
date: Jan. 18., 2015 - 02:23 pm
#

man ir šitādi - esmu ļ.apmierināta http://www.sportsdirect.com/helly-hansen-hh-warm-pants-ladies-402227?colcode=40222769

Atbildēt | Diskusija


from: [info]kokuaita
date: Jan. 18., 2015 - 03:07 pm
#

o, šie varētu būt īstie. paldies!!
(kā no tā sportsdirect vislabāk dabūt šurp? ar koppasūtījumu?)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


rūsganais sprakšķis

from: [info]mufs
date: Jan. 18., 2015 - 05:36 pm
#

esmu sūtījusi gan kopā ar draugiem,gan viena - turjāskatās,kāda kurā brīdī piegādes cena. bet, ņemot vērā, cik ļoti lēti tur var dabūt dažādas lietas , piegāde nešķiet dārga - JA sūta ko vairāk.
man ir kaudzēm termoveļas un sporta drēbju, vienīgi ar izmēriem jāskatās - piemēram, šie legingi man ir M, bet labāk derētu S (168cm, 60kg)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]kokuaita
date: Jan. 19., 2015 - 12:40 pm
#

liels paldies par komentāriem!
hmm, apjuku šiem legingiem par izmēru - esmu līdzīgā svarā, bet garumā gan garāka izstiepusies. Tev viņi viscaur par platu, vai tikai kājās?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


rūsganais sprakšķis

from: [info]mufs
date: Jan. 20., 2015 - 10:35 am
#

nav tā,ka baigi par platu, bet varētu būt kājās ciešāki, garumā man šķiet,ka ir vēl,kur pastiepties.(legingiem)

Atbildēt | Iepriekšējais


rūsganais sprakšķis

from: [info]mufs
date: Jan. 20., 2015 - 10:36 am
#

starp citu,vakar uz Sportland mašīnas pamanīju,ka viņiem ir šitas brends- šobrīd ir atlaides, mož jēga aiziet paskatīties

Atbildēt | Iepriekšējais


rūsganais sprakšķis

from: [info]mufs
date: Jan. 18., 2015 - 05:45 pm
#

ja nedeg, var pačekot, kā mainās cenas - es savējos dabūju pa 11 mārciņām. tas gan laikam vairāk uz pavasari bija.
tie,kas ir Campri termoveļa- tā ir laba vilkšanai zem kā cita, pati neizskatās labi, bet ideāli pavelkas zem biezajām zeķubiksēm vai citiem legingiem.
es esmu salīga, bet staigāju svārkos daudz, līdz ar to biežāk izmantoju pavilkšanu apakšā, lai nav problēmas ar saskaņošanu.

Atbildēt | Iepriekšējais