pajautaa

jogurts

« previous entry | next entry »
Jan. 10., 2015 | 05:47 pm
posted by: oblica in pajautaa

Sakiet, luudzu, kursh no lielveikalos pieejamiem beztauku vai ljoti maztauku jogurtiem ir ar visneitraalaako garshu un reizee arii diezgan biezs?
Grieku 0% un Lakto ir skaabi. Man vajag taadu, kas garsho vairaak peec piena, ne kefiira vai skaabaa kreejuma, bet negribu pirkt visus peec kaartas un nogarshot.
Vajag taadu, ko saldajos taisiit.
Paldies!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {26}

Strēlniece

from: [info]str
date: Jan. 10., 2015 - 05:55 pm
#

man tieši grieķu garšo
tu esi mēģinājusi to lielajos spaiņos dabūjamo? tas pat ir neitrālāks. ( Rimi ir )

Atbildēt | Diskusija


oblica

from: [info]oblica
date: Jan. 10., 2015 - 05:59 pm
#

Noup, griekju 0% prieksh manis ir skaabs :-(

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Jan. 10., 2015 - 06:01 pm
#

kā var būt grieķu un 0%?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


oblica

from: [info]oblica
date: Jan. 10., 2015 - 06:31 pm
#

Uzguuglo. Katharos, piem.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


judging the mice

from: [info]rasbainieks
date: Jan. 10., 2015 - 07:56 pm
#

nēnu tehniski es saprotu, ka var uz produkta uzrakstīt 0% un "grieķu jogurts", bet uzmetiens tas ir, ne grieķu jogurts. īstam grieķu jogurtam ir jābūt skābam, un jābūt krietni taukam, tā ka grieķu tev acīmredzot nederēs nekādā versijā. ja tev nepatīk skābums, tad noteikti meklē citu, un, kā jau norādīja pārējie oratori, nemeklē beztauku/maztauku segmentā, jo tas, kas ar jogurtu tiek darīts, lai varētu uz iepakojuma lepni uzrakstīt 0%, ir daudz sliktāk, nekā normāls tauku saturs.

Atbildēt | Iepriekšējais


Nepabeigtā dienasgrāmata

from: [info]dienasgramata
date: Jan. 10., 2015 - 11:29 pm
#

tad varbūt sojas jogurts?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


oblica

from: [info]oblica
date: Jan. 11., 2015 - 12:39 pm
#

o! nebiju iedomaajusies, ka taadi ir. Paldies, pamekleeshu!

Atbildēt | Iepriekšējais


Santa

from: [info]santa_be
date: Jan. 10., 2015 - 06:17 pm
#

2% "baltais" grieķu jogurts varētu derēt, bet tomēr vairāk skābajam krējumam līdzīgs

Atbildēt


puasōns

from: [info]anonymous
date: Jan. 10., 2015 - 06:26 pm
#

Beztauku tomēr labāk vispār ne. Tad jau drusku taukla klātbūtne ir veselīgāka par to, kas tiek izdarīts ar produktu, kurā taukiem it kā jābūt, bet to vietā ir kas cits.

Atbildēt | Diskusija


oblica

from: [info]oblica
date: Jan. 10., 2015 - 06:27 pm
#

Ok, kuru?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


puasōns

from: [info]anonymous
date: Jan. 10., 2015 - 06:28 pm
#

Man iepaticies Kārums (ne grieķu, bet tādā drusku augstākā ķobī). Šķiet, nav tik skābs kā "grieķu" kārums.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


oblica

from: [info]oblica
date: Jan. 10., 2015 - 06:31 pm
#

Ok, paldies, pameeginaashu

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Jan. 10., 2015 - 07:34 pm
#

Kārums ir OK, man garšo. Arī Baltais ekojogurts ir labs, tikai ne visos veikalos ir bezpiedevu. Piekrītu, ka beztauku jogurts ir oksimorons, un, lai noturētu viņam kaut cik pieņemamu struktūru, tiek pievienota ciete, respektīvi, ogļhidrāti :)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]spuldziite
date: Jan. 10., 2015 - 09:04 pm
#

Svaigos sierus ar pienu maisīt esi mēģinājusi? Jo jogurti per se skabeni..

Atbildēt | Diskusija


oblica

from: [info]oblica
date: Jan. 10., 2015 - 10:12 pm
#

man vajag bez ogljhidraatiem un taukiem.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]digna
date: Jan. 10., 2015 - 10:37 pm
#

Izklausās pēc kaut kā neeksistējoša. Kā te minēja - ja nebūs tauku, būs ciete. Tātad, viens vai otrs būs.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]spuldziite
date: Jan. 10., 2015 - 11:30 pm
#


Without mocking tīri intereses pēc- kāpēc bet taukiem un kāpēc bez ogļhidrātiem?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


oblica

from: [info]oblica
date: Jan. 11., 2015 - 12:40 pm
#

Aj, man specifiska dieeta.

Atbildēt | Iepriekšējais


crescendo

from: [info]crescendo
date: Jan. 10., 2015 - 11:34 pm
#

Tad atliek olas baltums tik.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Jan. 10., 2015 - 11:39 pm
#

vai sojas jogurts...
vai varbūt tofu sakults jogurta konsistencē - tam nudien garša būs neitrāla...

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


crescendo

from: [info]crescendo
date: Jan. 11., 2015 - 09:21 am
#

Silken tofu rimi mēdzot būt, no tā reizēm pudiņveodīgus saldos taisa. Bet tauki jau tur tāpat ir apmēram jogurta līmenī, un oh arī neizbēgami būs.

Atbildēt | Iepriekšējais


Eva

from: [info]milk
date: Jan. 11., 2015 - 09:06 am
#

nebuus, beztauku jogurtiem vienmeer ir daudz vairaak ogljhidraatu kaa "taukainajiem" jogurtiem.

Izveelies vienu - ogljhidraati vai tauki no kaa atteikties. Es ieteiktu no pirmajiem, jo otrie ir labaaki veseliibai :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]spuldziite
date: Jan. 11., 2015 - 12:55 pm
#

Turklāt ne visi tauki ir slikti un tomēr ir garšas "nesēji".
Ar sojas jogurtiem/produktiem uzmanītos..

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]varmaaka
date: Jan. 12., 2015 - 01:58 pm
#

Tad pērc proķi burkās vai negaršīgo biezpienu.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


oblica

from: [info]oblica
date: Jan. 12., 2015 - 02:44 pm
#

nu, nē - tik drastiski, ka proķi burkās, arī nevajag. :)

Atbildēt | Iepriekšējais


puscilvēks pusnecilvēks

from: [info]neetiski
date: Jan. 11., 2015 - 11:40 pm
#

Kārums būs īstais.

Atbildēt