pajautaa

Iedvesmai

« previous entry | next entry »
Okt. 29., 2014 | 10:11 pm
posted by: coletya in pajautaa

Ko tu ieteiktu ņemt/ņem līdzi uz darbu pusdienām (salīdzinoši ātri pagatavojamu)?
(ir mikrenes opcija)
Sviestmaizes sucks.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

.

from: [info]evita_
date: Okt. 29., 2014 - 11:19 pm
#

iepriekšējās dienas vakariņas

Atbildēt


soul_embraced

from: [info]soul_embraced
date: Okt. 29., 2014 - 11:32 pm
#

tik tiešām - kāda problēma ir ņemt iepriekšējā dienā pagatavotu garšīgu ēdienu?

Atbildēt | Diskusija


*Zeltene*

from: [info]coletya
date: Okt. 29., 2014 - 11:34 pm
#

Vakaros reti gatavoju, jo neprasās smagā pārtika.

Atbildēt | Iepriekšējais


samanta

from: [info]samantta
date: Okt. 30., 2014 - 12:26 am
#

ja gribās tiešām labi ēst darba pusdienās, tad būs vien vakarā jāgatavo. bet vienreiz pagatavo un pāris dienām pietiek.

ņemu kā kuru reizi - citreiz ja kas garšīgs gatavots vakariņās, tad pārpalikumus kastītē un uz darbu līdzi. Citreiz sašmorēju kādu dārzeņu sautējumu - ātri, garšīgi, veselīgi.
Dažreiz vakarā cepeškrāsnī uzcepu kartupeli vai saldo kartupeli (kas tas ir Latvijā - batāte?) ar mizu, nākamajā dienā ņemu līdzi uz darbu, uzsildu mikrenē un pa virsu lieku tunci (var ar majonēzi vai bez). Taisu dārzeņus vai vistu ar kuskusu vai kvīnoju. Citreiz vienkārši sasviežu ko mājās var atrast - teiksim, vārītu olu, tomātus, gurķus, vistu, sieru. Kombinācijas ir bezgalīgas.

Atbildēt


from: [info]santech
date: Okt. 30., 2014 - 12:31 am
#

anglijā bija mikrenē silāmās zupas. superīgi

Atbildēt


Zetinja Tresor

from: [info]zetinja
date: Okt. 30., 2014 - 07:19 am
#

es reizēm ņemu salātus. Vienīgi atsevišķu mikro trauciņu vaig mērcītei, (vai citronu/laima sulai) lai neizmirkst pa tām stundām. kā arī sāli, piparus vai citas garšvielas, ja liek, tad tai atsevišķajā traukā.

Atbildēt


from: [info]adelise
date: Okt. 30., 2014 - 11:52 am
#

ātri un gana sātīgi man kādu laiku bija topā - graudainais biezpiens + avokado. kā arī auzu pārslu biezputra (aplēju ar verdošu ūdeni) un ievārījums.

Atbildēt


from: [info]spuldziite
date: Okt. 30., 2014 - 01:22 pm
#

humus ar mocarellu un tomātiem (konservētus turku zirņus apcep ar ķiploku un garšvielām, sablenderē ar jogurtu un ja gribās, pustējkaroti tahin pastas)

graudainais biezpiens ar tomātiem, gurķiem un redīsiem

makaronu salāti (penne ar tomātiem, saulē kaltētiem tmātiem, olīvām un gurķi)

Atbildēt


Mazais meža dīvainītis ar sviesta burku rociņā

from: [info]savaadaisu
date: Okt. 30., 2014 - 01:24 pm
#

Nu es darbā pusdienas neēdu - graužu rīsu kroketes, bet ja ēstu, tad droši vien izmantotu pēdējā laika lielāko atklājumu. Un zin kas tas ir? KOK gatavās zupas burciņās. Tur boršč, harpačo, soļanka utt. Cena tā ap 1,2EUR par burku un reāli garšīgi. Tikai tā atjaukšanas proporcija - 1:1 - kādu litrīgo trauku vajadzēs lai vienu birciņu zupā sataisītu.

Atbildēt


from: [info]varmaaka
date: Okt. 30., 2014 - 04:15 pm
#

Auzu pārslas ar random figņu klāt.

Atbildēt


Halina

from: [info]halina
date: Nov. 1., 2014 - 02:01 pm
#

Mēs ar vīru vāram svetdienā sautējumu, sešu litru katlā. Pietiek diviemm piecām pusdienām. Mēdzam veselu vistu sadalīt zupā un mērcē, arī sanāk nedēļai. Ledusskapī vai aukstā ārā stāv viss līdz piektdienai ļoti labi un ilgāk. Vienīgā problēma piecas pusdienas pēc kārtas jāēd viens un tas pats. Mū gan tas irnemaz netraucēja.

Atbildēt | Diskusija


*Zeltene*

from: [info]coletya
date: Nov. 2., 2014 - 12:45 pm
#

Un 5 dienās nesabojājas? Uz 3 vēl taisu dažreiz.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Halina

from: [info]halina
date: Nov. 2., 2014 - 12:57 pm
#

Jā, nesabojājas. Nu mēs neliekam sautējumam nekādus piena produktus klāt (ja vienīgi ēdot). Ledusskapī mums bieži gadās nostāv arī līdz nākošajai pirmdienai.

Nu mērces var sabojāties ātrāk, bet divatā arī laicīgi izēdas, tas kādām 3 dienām pietiek.

Atbildēt | Iepriekšējais