Iedvesmai
« previous entry | next entry »
Okt. 29., 2014 | 10:11 pm
posted by: coletya in pajautaa
Ko tu ieteiktu ņemt/ņem līdzi uz darbu pusdienām (salīdzinoši ātri pagatavojamu)?
(ir mikrenes opcija)
Sviestmaizes sucks.
(ir mikrenes opcija)
Sviestmaizes sucks.
from: evita_
date: Okt. 29., 2014 - 11:19 pm
#
Atbildēt
from: soul_embraced
date: Okt. 29., 2014 - 11:32 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: coletya
date: Okt. 29., 2014 - 11:34 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: samantta
date: Okt. 30., 2014 - 12:26 am
#
ņemu kā kuru reizi - citreiz ja kas garšīgs gatavots vakariņās, tad pārpalikumus kastītē un uz darbu līdzi. Citreiz sašmorēju kādu dārzeņu sautējumu - ātri, garšīgi, veselīgi.
Dažreiz vakarā cepeškrāsnī uzcepu kartupeli vai saldo kartupeli (kas tas ir Latvijā - batāte?) ar mizu, nākamajā dienā ņemu līdzi uz darbu, uzsildu mikrenē un pa virsu lieku tunci (var ar majonēzi vai bez). Taisu dārzeņus vai vistu ar kuskusu vai kvīnoju. Citreiz vienkārši sasviežu ko mājās var atrast - teiksim, vārītu olu, tomātus, gurķus, vistu, sieru. Kombinācijas ir bezgalīgas.
Atbildēt
from: santech
date: Okt. 30., 2014 - 12:31 am
#
Atbildēt
from: zetinja
date: Okt. 30., 2014 - 07:19 am
#
Atbildēt
from: adelise
date: Okt. 30., 2014 - 11:52 am
#
Atbildēt
from: spuldziite
date: Okt. 30., 2014 - 01:22 pm
#
graudainais biezpiens ar tomātiem, gurķiem un redīsiem
makaronu salāti (penne ar tomātiem, saulē kaltētiem tmātiem, olīvām un gurķi)
Atbildēt
from: savaadaisu
date: Okt. 30., 2014 - 01:24 pm
#
Atbildēt
from: varmaaka
date: Okt. 30., 2014 - 04:15 pm
#
Atbildēt
from: spuldziite
date: Okt. 30., 2014 - 11:46 pm
#
Atbildēt
from: halina
date: Nov. 1., 2014 - 02:01 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: coletya
date: Nov. 2., 2014 - 12:45 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: halina
date: Nov. 2., 2014 - 12:57 pm
#
Nu mērces var sabojāties ātrāk, bet divatā arī laicīgi izēdas, tas kādām 3 dienām pietiek.
Atbildēt | Iepriekšējais