pajautaa

Iedvesmai

« previous entry | next entry »
Okt. 29., 2014 | 10:11 pm
posted by: coletya in pajautaa

Ko tu ieteiktu ņemt/ņem līdzi uz darbu pusdienām (salīdzinoši ātri pagatavojamu)?
(ir mikrenes opcija)
Sviestmaizes sucks.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

samanta

from: [info]samantta
date: Okt. 30., 2014 - 12:26 am
#

ja gribās tiešām labi ēst darba pusdienās, tad būs vien vakarā jāgatavo. bet vienreiz pagatavo un pāris dienām pietiek.

ņemu kā kuru reizi - citreiz ja kas garšīgs gatavots vakariņās, tad pārpalikumus kastītē un uz darbu līdzi. Citreiz sašmorēju kādu dārzeņu sautējumu - ātri, garšīgi, veselīgi.
Dažreiz vakarā cepeškrāsnī uzcepu kartupeli vai saldo kartupeli (kas tas ir Latvijā - batāte?) ar mizu, nākamajā dienā ņemu līdzi uz darbu, uzsildu mikrenē un pa virsu lieku tunci (var ar majonēzi vai bez). Taisu dārzeņus vai vistu ar kuskusu vai kvīnoju. Citreiz vienkārši sasviežu ko mājās var atrast - teiksim, vārītu olu, tomātus, gurķus, vistu, sieru. Kombinācijas ir bezgalīgas.

Atbildēt