samantta

Okt. 30., 2014 | 12:26 am
No:: samantta

ja gribās tiešām labi ēst darba pusdienās, tad būs vien vakarā jāgatavo. bet vienreiz pagatavo un pāris dienām pietiek.

ņemu kā kuru reizi - citreiz ja kas garšīgs gatavots vakariņās, tad pārpalikumus kastītē un uz darbu līdzi. Citreiz sašmorēju kādu dārzeņu sautējumu - ātri, garšīgi, veselīgi.
Dažreiz vakarā cepeškrāsnī uzcepu kartupeli vai saldo kartupeli (kas tas ir Latvijā - batāte?) ar mizu, nākamajā dienā ņemu līdzi uz darbu, uzsildu mikrenē un pa virsu lieku tunci (var ar majonēzi vai bez). Taisu dārzeņus vai vistu ar kuskusu vai kvīnoju. Citreiz vienkārši sasviežu ko mājās var atrast - teiksim, vārītu olu, tomātus, gurķus, vistu, sieru. Kombinācijas ir bezgalīgas.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: