pajautaa

cibas kulināri, a-ū?!

« previous entry | next entry »
Jan. 12., 2013 | 11:20 pm
posted by: neoplasm in pajautaa

vai kāds var tā uz ātru roku padalīties ar kādu mīklas recepti saldai plātsmaizei, lūdzu?
kaut ko ne pārāk sarežģītu.
sevišķi priecēs receptes bez rauga.
virsū tiks likti rabarberi ar krēmu, ja tas ko līdz:)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {20}

Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Jan. 13., 2013 - 01:28 am
#

tikai nesmejies.
Bet var visu pavisam vienkārsi.
Sagriez baotmaizes šķēles (vēlams cietas) un pamērcē baltmaizē. Tad liec uz cepampannas, apsmērē ar krejumu, pa virsu ābolškēlītes/rabarberus atkal krejumu, kanēli/cukuru un cepties.
Sanak itkā platsmaize.

Atbildēt | Diskusija


Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Jan. 13., 2013 - 01:29 am
#

:)) dzeru un rakstu.
Pamērcē pienā cietas baltmaizes šķēles.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Jan. 13., 2013 - 01:31 am
#

nesmejos!:) bet šitas ir tāds fiksais. šovakar gribās padirnēt virtuvē drusku ilgāk:D [un baltmaizes tāpat nav:/]

Atbildēt | Iepriekšējais


kristīne

from: [info]faded
date: Jan. 13., 2013 - 02:02 am
#

pie velna to mīklu, `pamērcē baltmaizi baltmaizē` made my night :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Jan. 13., 2013 - 06:52 am
#

jā, es arī tā skeptiski pārlasīju vēlreiz, jo aizdomīgi jau nu vienkārši recepte sanāk:)

Atbildēt | Iepriekšējais


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Jan. 13., 2013 - 01:42 am
#

Absolūta mīklas recepte- milti un ūdens. (sāls, cukurs)

Atbildēt | Diskusija


porkus

from: [info]porkus
date: Jan. 13., 2013 - 02:22 am
#

tā jau tā kā tāda kā pelmeņu mīkla

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Jan. 13., 2013 - 09:13 pm
#

vegānam tas skaitītos jau gatavs pelmenis:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


porkus

from: [info]porkus
date: Jan. 13., 2013 - 09:35 pm
#

pilnīgi noteikti skaitītos ... bet kamēr šamējie nespiež arī man skaitīties, ir po

ar mīklām gan ir tā, ka, ir cilvēki kas var un ir kas nekādi

Atbildēt | Iepriekšējais


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Jan. 13., 2013 - 09:12 pm
#

vēl mazāk resursu patērē vien lavaša recepte - milti un sāls:D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


kreiza

from: [info]kreiza
date: Jan. 14., 2013 - 12:38 am
#

Bez ūdens? :D

Atbildēt | Iepriekšējais


porcelāna lellīte

from: [info]neraate
date: Jan. 13., 2013 - 10:47 am
#

ja vēl ir aktuāli: divas olas sakuļ ar glāzi cukura, pievieno glāzi kefīra, šķipsniņu sodas (ja neliek skābu pildījumu, tad cepamo pulveri lai nav sodas garša), divas glāzes miltu, sajauc, lej fomā, nedaudz pacep un liek pildījumu (var likt uzreiz, bet tad āboliem vai rabarberiem jābūt nosusinātiem - var apviļāt miltos vai cukurā, galvenais, lai nav dikti slapjš - biskvīts necelsies un pa virsu var būt šļūdonis)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]orks
date: Jan. 13., 2013 - 11:14 am
#

+1 Šī man arī favorītplātsmaize, es vēl mīklai pielieku 1 ēdamkaroti vaniļas cukura.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Jan. 13., 2013 - 09:11 pm
#

esmu pasākusi lietot vaniļas ekstraktu van.cukura vietā, ļoti forši vispār:)

Atbildēt | Iepriekšējais


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Jan. 13., 2013 - 09:10 pm
#

o, ar kefīru, labais! paldies:)

Atbildēt | Iepriekšējais


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Jan. 13., 2013 - 12:29 pm
#

Šī ir ļoti garšīga http://kikasvirtuve.blogspot.com/2011/08/mana-milaka-abolu-platsmaize.html

Atbildēt | Diskusija


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Jan. 13., 2013 - 09:08 pm
#

paldies, jā, šito es gūglēdama jau atradu un pierakstīju nākamajai reizei, noteikti pamēģināšu.
tikmēr varu ieteikt šito http://www.superoga.lv/dzervenju-dosje/receptes šo izvēlējos vakardien un nenožēloju. visvienkāršāk pagatavojamā mīkla ever! tik ātri un garšīgi, ka vai traks:)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]pashizgaazeejs
date: Jan. 13., 2013 - 12:40 pm
#

Ķipa domāts kūkai bet nereti sanāk uz plātsmaizes pusi: 3 olas, glāze cukura, 2 glāzes miltu, cepampulveris, nedaudz sviesta un tad nu virsū/iekšā, kas iecerēts - rabarberi, āboli, kanēlis.

Atbildēt | Diskusija


deestructa

from: [info]neoplasm
date: Jan. 13., 2013 - 09:09 pm
#

jā, šitas drusku uz biskvītu velk, jo tur cepampulvers, bet izklausās labi tik un tā, paldies:)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


kreiza

from: [info]kreiza
date: Jan. 14., 2013 - 12:41 am
#

Biskvītam cepampulveri neliek :D Vismaz normālā variantā. Uz vienu olu viena ēdamkarote cukura un viena ēdamkarote miltu- viss, kas vajadzīgs :)

Atbildēt | Iepriekšējais