pajautaa

tinamā tabaka

« previous entry | next entry »
Maijs. 30., 2012 | 08:17 am
posted by: martcore in pajautaa

labrīt, biedri

esmu nolēmis pāriet uz tinamo tabaku, tāpēc gribu visu zināt
kāda tabaka jāpērk un kur, ja es cigaretēm light formātu neatzīstu kā šķīru? kur izdevīgāk? kontrabandas iespējas?
aromatizētā tabaka rulz vai nu viņu nah?
mašīnīte ir vajadzīga, vai arī krāmēties manuāli (naktī, tumsā, sniegputenī, ok)? kāda? cik maksā? kur nopirkt?
kāda plānuma papīrs ir viskļovākais?
filtri?

paldies

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {22}

******* *******

from: [info]polkovnik
date: Maijs. 30., 2012 - 09:16 am
#

tabaka - lielākā daļa ir aromatizēta un pēc pirmajām 3 cigaretēm gribas mainīt aromātu, tāpēc labāk pirkt bez aromāta. lielākā daļa nearomatizēto tabaku ir ar specifisku asu piegaršu, tāpēc no populārajām iesaku tabaku ar nosaukumu minher vai kā tamlīdzīgi (pats vairs nepīpēju vispār, tāpēc nav paraudziņa), zaļo minher. tas ir 40g iepakojums (ir 3 veidu - 25, 30 un 40 g iepakojumi) un ir ļoti ekonomisks, jo maksā tikai 3.50 un ir smalki sagriezts un labi sapresēts. lai tabakad būtu "vairāk" un tā būtu sausāka, vēlams to atnest mājās un no celofāna iesaiņojuma pārlikt kādā sausā kastītē, pirms tam izplucinot no presējuma.

papīrīši ir trīs veidu - plānie, vidēji plānie un biezie. iesaku vidēji plānos, jo nav biezi un vieglāk tinami. plānie maniem resnajiem pirkstiem šķiebās un plīsa. iesaku klasiskos silver papīrīšus, bet praktiski var ņemt jebkuras firmas. ja nav papīrīšu, var tīt arī sviespapīrā, ja tāds ir mājās, un līmēt ar siekalām.

filtri vēlami. es ilgi pīpēju bez, arī normāli, bet ar filtru labāk, tā tomēr īsta tabaka un tajā ir darva. filtri ir divu veidu tievie un resnie, pārpratuma pēc nenopērc resnos, jo tie ir gigaresni, manuprāt, kas tādus vispār pērk.

mašīnīte arī vēlama - būs smukākas cigaretes un ērtāk arī, ir sevišķi tinot ar filtru.

Atbildēt | Diskusija


Chloroform Sauna

from: [info]martcore
date: Maijs. 30., 2012 - 09:19 am
#

izsmeļoši, paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


******* *******

from: [info]polkovnik
date: Maijs. 30., 2012 - 09:30 am
#

nodrošinoties pret sniegputeni, iesaku iesviest arī etviju un pirms lielākiem pārgājieniem uztīt kādu strēķīti cigarešu uz priekšu. ja ir mašīnīte, cik tur tā darba, apsēdies un uzrullē ātri vien. vispār tinamā tabaka salīdzinot ar cigaretēm ir daudz vairāk tabaka un arī ekonomiski izdevīgākā.

bet tā kopumā - man šis tāds vidusmēra viedoklis. katrs mīļotājs jau ar laiku sev atrod kādu specifisku šķirni. es esmu izmēģinājis kādu trešdaļu piedāvājumu, tendenci sapratu, un paliku tomēr pie tā minher. zinu, ka daudzi ciena liņiju - choice - tajā arī tabaka ir smalki sagriezta un kvalitatīva, bet priekš manis tā ir PĀRĀK aromātiska, arī original choice, kurai it kā vajadzētu būt neitrālai. bet, ja pierod, var arī to. un tā maksā 4ls, tas ir 50santīmu dārgāka par minher.

Atbildēt | Iepriekšējais


******* *******

from: [info]polkovnik
date: Maijs. 30., 2012 - 09:36 am
#

un galvenais, pats galvenais - ja pērc pirmo reizi - nenopērc PĪPJU tabaku!!! - pīpju un cigarešu tās ir ivas dazādas lietas. varbūt tas skan kā priekš muļķiem, bet ir bijuši gadījumi arī starp visnotaļ prātīgiem cilvēkiem!! :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Chloroform Sauna

from: [info]martcore
date: Maijs. 30., 2012 - 09:40 am
#

nu ta apmēram skaidrs, jā

Atbildēt | Iepriekšējais


ravejsledzejs vīriešu biksēs

from: [info]ravejsledzejs
date: Maijs. 30., 2012 - 11:11 am
#

es tinu cīgas tikai un vienīgi no pīpju tabakas. ar mašīnīti, lietojot plāno papīru, jo smēķējot nav jūtama deguša papīra garša. cigarešu tabaka ir smalkāk sagriezta un ērtāk lietojama uztīšanai, bet tā kā man personīgi patīk tāda stiprāka tabaciņa, tad tās cigaretēm paredzētās man šķiet par vāju. lietoju gan aromatizētas, gan nearomatizētas. pilsētā esot ar filtru, braucot pedīcijās - bez filtra. uztīšana ar mašīnīti ir ērtāka un cīga sanāk smukāka kā tinot ar roku.

Atbildēt | Iepriekšējais


traffico

from: [info]traffico
date: Maijs. 30., 2012 - 01:43 pm
#

Papīrīši- Hanf (Gizeh raqžojums).
Tabaka- man kā reiz patīk mitrāka, tāpēc pērku Choice (ja vien neņem kkādas perversās smakas/garšas ir).
Man mašīnītei ik pa pāris mēnešiem noplīsa audums(plastmasa), tāpēc sāku tīt ar rokām (man ir tik pat smukas kā ar to verķi).
Ja ļoto gribās uzvilkt dūmu, bet nekā gatava nav, var arī bezmaz ejot satīt.

Atbildēt | Iepriekšējais