polkovnik

Maijs. 30., 2012 | 09:16 am
No:: polkovnik

tabaka - lielākā daļa ir aromatizēta un pēc pirmajām 3 cigaretēm gribas mainīt aromātu, tāpēc labāk pirkt bez aromāta. lielākā daļa nearomatizēto tabaku ir ar specifisku asu piegaršu, tāpēc no populārajām iesaku tabaku ar nosaukumu minher vai kā tamlīdzīgi (pats vairs nepīpēju vispār, tāpēc nav paraudziņa), zaļo minher. tas ir 40g iepakojums (ir 3 veidu - 25, 30 un 40 g iepakojumi) un ir ļoti ekonomisks, jo maksā tikai 3.50 un ir smalki sagriezts un labi sapresēts. lai tabakad būtu "vairāk" un tā būtu sausāka, vēlams to atnest mājās un no celofāna iesaiņojuma pārlikt kādā sausā kastītē, pirms tam izplucinot no presējuma.

papīrīši ir trīs veidu - plānie, vidēji plānie un biezie. iesaku vidēji plānos, jo nav biezi un vieglāk tinami. plānie maniem resnajiem pirkstiem šķiebās un plīsa. iesaku klasiskos silver papīrīšus, bet praktiski var ņemt jebkuras firmas. ja nav papīrīšu, var tīt arī sviespapīrā, ja tāds ir mājās, un līmēt ar siekalām.

filtri vēlami. es ilgi pīpēju bez, arī normāli, bet ar filtru labāk, tā tomēr īsta tabaka un tajā ir darva. filtri ir divu veidu tievie un resnie, pārpratuma pēc nenopērc resnos, jo tie ir gigaresni, manuprāt, kas tādus vispār pērk.

mašīnīte arī vēlama - būs smukākas cigaretes un ērtāk arī, ir sevišķi tinot ar filtru.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: