cidoniju želeja
« previous entry | next entry »
Okt. 2., 2011 | 01:36 pm
posted by: apjukums in pajautaa
Man ir rožainas atmiņas par bērnības laiku saldo ēdienu, kas bija cidoniju/ābolu/plūmju želaja ar putukrējumu. Kā tādu gatavo?
Piezīme, želeja bija stingra, ar nazi griežama. Cik želatīna vajadzīgs, kādas citas maģiskās sastāvdaļas?
Pateicos jau iepriekš!
Piezīme, želeja bija stingra, ar nazi griežama. Cik želatīna vajadzīgs, kādas citas maģiskās sastāvdaļas?
Pateicos jau iepriekš!
from: faded
date: Okt. 2., 2011 - 04:00 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: apjukums
date: Okt. 2., 2011 - 04:26 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: faded
date: Okt. 2., 2011 - 10:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: digna
date: Okt. 2., 2011 - 10:39 pm
#
b)nopērc želatīnu, izlasi, cik tas konkrētais jāliek uz vienu litru un liec vismaz uz pusi vairāk pie sulas, kura uztaisīta stiprāka, nekā jāgaršo rezultātam
b1)pirmo reizi moš nesanāks, toties pēc tam zināsi, cik stipra sula un cik daudz želatīna nepieciešami
Atbildēt