cidoniju želeja
« previous entry | next entry »
Okt. 2., 2011 | 01:36 pm
posted by: apjukums in pajautaa
Man ir rožainas atmiņas par bērnības laiku saldo ēdienu, kas bija cidoniju/ābolu/plūmju želaja ar putukrējumu. Kā tādu gatavo?
Piezīme, želeja bija stingra, ar nazi griežama. Cik želatīna vajadzīgs, kādas citas maģiskās sastāvdaļas?
Pateicos jau iepriekš!
Piezīme, želeja bija stingra, ar nazi griežama. Cik želatīna vajadzīgs, kādas citas maģiskās sastāvdaļas?
Pateicos jau iepriekš!
from: faded
date: Okt. 2., 2011 - 04:00 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: apjukums
date: Okt. 2., 2011 - 04:26 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: faded
date: Okt. 2., 2011 - 10:23 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais