pajautaa

cidoniju želeja

« previous entry | next entry »
Okt. 2., 2011 | 01:36 pm
posted by: apjukums in pajautaa

Man ir rožainas atmiņas par bērnības laiku saldo ēdienu, kas bija cidoniju/ābolu/plūmju želaja ar putukrējumu. Kā tādu gatavo?
Piezīme, želeja bija stingra, ar nazi griežama. Cik želatīna vajadzīgs, kādas citas maģiskās sastāvdaļas?
Pateicos jau iepriekš!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {4}

kristīne

from: [info]faded
date: Okt. 2., 2011 - 04:00 pm
#

cik zinu, tad tie jau paši sarecē. vismaz āboli un plūmes

Atbildēt | Diskusija


apjukums

from: [info]apjukums
date: Okt. 2., 2011 - 04:26 pm
#

bet kā to recēšanu veicināt? ābolu biezenis šā tā želejā nepārvēršas ;)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


kristīne

from: [info]faded
date: Okt. 2., 2011 - 10:23 pm
#

ā, ja pilnīgi par tādu Želeju iet runa, tad gan nezināšu..

Atbildēt | Iepriekšējais