krāsnī cepti kartfelīši
« previous entry | next entry »
Aug. 26., 2011 | 10:39 pm
posted by: krokomots in pajautaa
Hoi,
sakait, kā jūs gatavojat ŠITOS: http://d.pr/3dmp ?
baigā manta, buļbas ir, gribas iemācīties uzšmorēt.
dziļsirdīgi pateicos!
sakait, kā jūs gatavojat ŠITOS: http://d.pr/3dmp ?
baigā manta, buļbas ir, gribas iemācīties uzšmorēt.
dziļsirdīgi pateicos!
from: nxn
date: Aug. 26., 2011 - 10:48 pm
#
pa virsu sakaisa visu, kas ienak prātā- imo svarīgi ir eļļa, rozmarīns un ķiploki. bez tam sāls, pipari, cjilli, kaltēti zaļumi un tml. pēc vēlmēm visu labi sajauc un cep kādas minūtes 40-60, laiku pa laikam maisot tādā vidēji karstā krāsnī, 180-200 grādi. var piegriezt pēc izmēra mazliet mazākus burkānus, gatavi būs apmēram vienaicīgi.
Atbildēt
from: ezss
date: Aug. 26., 2011 - 11:09 pm
#
bij garšīgi
Atbildēt
from: antijahve
date: Aug. 26., 2011 - 11:43 pm
#
Vajag nevis uz pannas bērt virsū, bet salikt sagrieztos tupeņus bļodā un tad nedaudz eļļas, nu, tā lai tikai nedaudz apviļājas tie kartupeļi viņā un tad garšvielas. Parasti ņemu santa marias to oranžo maisījumu kartupeļiem, sarkano papriku, kādu ķiploku saspiežu un timiānu. Super ir arī salikt daudz timiāna zariņus vnk tāpatās krāsnī, aroms uz visu dienu virtuvē pa pirmo.
Atbildēt | Diskusija
from: antijahve
date: Aug. 26., 2011 - 11:44 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: nxn
date: Aug. 26., 2011 - 11:45 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: antijahve
date: Aug. 26., 2011 - 11:48 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: nenoteiksme
date: Aug. 28., 2011 - 12:16 am
#
vēl dāma reiz runāja, ka pavisam, pavisam labi, ja klāt varot dabūt arī zaļo anīsu, bet es nez, vai tāds tēvzemītē nopērkams.
Atbildēt
from: krokomots
date: Aug. 28., 2011 - 09:04 pm
#
Atbildēt