Aug. 26., 2011 | 10:48 pm
No:: nxn
es kārtīgi nomazgāju, sagriežu daiviņās (jaunos var ar visu mizu), izber uz pannas, kur drusku eļļa un cepampampapīrs.
pa virsu sakaisa visu, kas ienak prātā- imo svarīgi ir eļļa, rozmarīns un ķiploki. bez tam sāls, pipari, cjilli, kaltēti zaļumi un tml. pēc vēlmēm visu labi sajauc un cep kādas minūtes 40-60, laiku pa laikam maisot tādā vidēji karstā krāsnī, 180-200 grādi. var piegriezt pēc izmēra mazliet mazākus burkānus, gatavi būs apmēram vienaicīgi.
pa virsu sakaisa visu, kas ienak prātā- imo svarīgi ir eļļa, rozmarīns un ķiploki. bez tam sāls, pipari, cjilli, kaltēti zaļumi un tml. pēc vēlmēm visu labi sajauc un cep kādas minūtes 40-60, laiku pa laikam maisot tādā vidēji karstā krāsnī, 180-200 grādi. var piegriezt pēc izmēra mazliet mazākus burkānus, gatavi būs apmēram vienaicīgi.