pajautaa

krāsnī cepti kartfelīši

« previous entry | next entry »
Aug. 26., 2011 | 10:39 pm
posted by: krokomots in pajautaa

Hoi,

sakait, kā jūs gatavojat ŠITOS: http://d.pr/3dmp ?

baigā manta, buļbas ir, gribas iemācīties uzšmorēt.

dziļsirdīgi pateicos!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

nepiš

from: [info]antijahve
date: Aug. 26., 2011 - 11:43 pm
#

sagriež daivās un labi nosusina, neliek daudz eļļu un sagruzī ahūna daudz garšvielas- tāda ir mana metode un visi vienmēr sajūsmā.
Vajag nevis uz pannas bērt virsū, bet salikt sagrieztos tupeņus bļodā un tad nedaudz eļļas, nu, tā lai tikai nedaudz apviļājas tie kartupeļi viņā un tad garšvielas. Parasti ņemu santa marias to oranžo maisījumu kartupeļiem, sarkano papriku, kādu ķiploku saspiežu un timiānu. Super ir arī salikt daudz timiāna zariņus vnk tāpatās krāsnī, aroms uz visu dienu virtuvē pa pirmo.

Atbildēt | Diskusija


nepiš

from: [info]antijahve
date: Aug. 26., 2011 - 11:44 pm
#

meaning- nevajag tupeņiem bērt neko virsū, kad viņi ir pannā, bet gan to darīt bļodā un maisīt. pēc tam gan uz pannas virsū un krāsnī iekšā, kā jau te minēts 180-200 C un 40-60 min kādas 4x apmaisot

Atbildēt | Iepriekšējais


nxn

from: [info]nxn
date: Aug. 26., 2011 - 11:45 pm
#

es parasti tajā pannā ar cepamo lapstiņu samišīju visu. aiztaupās bļodas mazgāšana :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


nepiš

from: [info]antijahve
date: Aug. 26., 2011 - 11:48 pm
#

es tad parasti pa daudz eļļu piešauju. un tad kaut kā tas kraukšķīgums pazūd, lai arī cik dīvaini tas neliktos. :)

Atbildēt | Iepriekšējais