Aug. 26., 2011 | 11:43 pm
No:: antijahve
sagriež daivās un labi nosusina, neliek daudz eļļu un sagruzī ahūna daudz garšvielas- tāda ir mana metode un visi vienmēr sajūsmā.
Vajag nevis uz pannas bērt virsū, bet salikt sagrieztos tupeņus bļodā un tad nedaudz eļļas, nu, tā lai tikai nedaudz apviļājas tie kartupeļi viņā un tad garšvielas. Parasti ņemu santa marias to oranžo maisījumu kartupeļiem, sarkano papriku, kādu ķiploku saspiežu un timiānu. Super ir arī salikt daudz timiāna zariņus vnk tāpatās krāsnī, aroms uz visu dienu virtuvē pa pirmo.
Vajag nevis uz pannas bērt virsū, bet salikt sagrieztos tupeņus bļodā un tad nedaudz eļļas, nu, tā lai tikai nedaudz apviļājas tie kartupeļi viņā un tad garšvielas. Parasti ņemu santa marias to oranžo maisījumu kartupeļiem, sarkano papriku, kādu ķiploku saspiežu un timiānu. Super ir arī salikt daudz timiāna zariņus vnk tāpatās krāsnī, aroms uz visu dienu virtuvē pa pirmo.