Tas ir vienmēr. Mums ir Selecta kafijas automāts un kkāds mazs štrunts, abi sajāj visu kafijas garšu, visgaršīgāk sanāk aplietā, tikai jāfiltrē biezumi čerez zobiem. bet tas ir sīkums. Btw, venden ūdens pats par sevi nav lietojams.
Aber tik mazam ophisam obligāta prasība lai būtu automāts? Iespējams, labāk taisīt uzlejamo? Cik lietota Lavazza ir garda. Tikai mēs paši malām un lējām virsā.
Kad sāk aparātā vendenu liet, aparāts ātri aizkaļķojas, un kafija garšo vienkārši pretīgi - līdz atkal atkaļķo. Radikāla atšķirība. Cik saprotu, varētu jau pieregulēt, ka prasās tīrīties tik bieži kā ar vendenu vajag - vnk tas ir ļoti, ļoti bieži.
Vendenai cietiiba ir cita nekaa kraana uudenim (mineraali ir veseliigi un taa, protams). Uudens kvalitaate kaa taada garshu, protams, ietekmee, bet automaatiskajos aparaatos daudz lielaaka ietekme ir tam, cik preciizi aparaata staavoklis atbilst tam, kuram tika saakotneeji iestatiits - un apkaljkjoshanaas rada nopietnas novirzes. Un nopietnas novirzes no iestatiitaa procesa noziimee nopietnas novirzes no rezultaata - liidz ar to no it kaa laba aparaata aaraa tek kaut kas visnotalj smirdiigs.
Manuaalajam espressoaparaatam taadas probleemas nebuus - jo tur taapat tu mal, presee, sildiishanas ilgumu, lieshanas ilgumu - visu kontrolee ar rocinjaam. Bet ofisam tas nederees - radzinju tiiriishanai cilveeki ir par slinku.
Paskaties coffee king - pie vinjiem var aizbraukt uz vietas kafijas patesteet, par gatavoshanu parunaat. Narveseni vinjus izmanto, laikam arii Statoili. Ja ir laiks taa uz vietas testeet. Veel atsauciigi uz izmeegjinaajumiem ir kafijasaparti.lv (tagad laikam arii kafija.lv) - vinjiem ir dazhaadas juras un saeco. Lapaa redzeesi, ka ir arii mazizmeera rhea un necta. Necta ir bishkuciit labaaks par rhea, bet nu praksee izmeegjinot tas, kas tek aaraa ir daudz sliktaaks par labi iestatiitu juru.
Kafijai ir speciali udens filtri, kurus piesledz pie udens sistemas un automatu piesledz pie filtra. Filtriem ari dazadi pielietojumi, lielumi un attiecigi ari cenas. Bet tas ir parasti nopietnakiem aparatiem.
Uzstadit elementari, nav jasledz pie udensvada, jauzpilda tikai udens tvertne, saber pupinas un lieta darita. Noteikti vajag paintereseties kadu udeni piedava pasi izplatitaji. Kafijas garsu ietekme visi arejie apstakli : gaisa kustibas, smaka, mitrums, karstums.
Kafijas garsa ir vairak vai mazak gaumes lieta. Parejais jau ir uzstadijumi. Kada biezuma tiek malta kafija, cik liela doza ir prieks vienas kruzites un, protams, udens kvalitate.
from: bax55hqy8dlb
date: Jun. 28., 2011 - 02:04 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: antuanete
date: Jun. 28., 2011 - 02:05 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dute
date: Jun. 28., 2011 - 02:08 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tjigra
date: Jun. 28., 2011 - 02:46 pm
#
Mums ir Selecta kafijas automāts un kkāds mazs štrunts, abi sajāj visu kafijas garšu, visgaršīgāk sanāk aplietā, tikai jāfiltrē biezumi čerez zobiem. bet tas ir sīkums.
Btw, venden ūdens pats par sevi nav lietojams.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dute
date: Jun. 28., 2011 - 02:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tjigra
date: Jun. 28., 2011 - 02:55 pm
#
Aber tik mazam ophisam obligāta prasība lai būtu automāts? Iespējams, labāk taisīt uzlejamo? Cik lietota Lavazza ir garda. Tikai mēs paši malām un lējām virsā.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: crescendo
date: Jun. 29., 2011 - 01:43 am
#
Radikāla atšķirība.
Cik saprotu, varētu jau pieregulēt, ka prasās tīrīties tik bieži kā ar vendenu vajag - vnk tas ir ļoti, ļoti bieži.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dute
date: Jun. 29., 2011 - 10:21 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: crescendo
date: Jun. 29., 2011 - 11:34 am
#
Vendenai cietiiba ir cita nekaa kraana uudenim (mineraali ir veseliigi un taa, protams). Uudens kvalitaate kaa taada garshu, protams, ietekmee, bet automaatiskajos aparaatos daudz lielaaka ietekme ir tam, cik preciizi aparaata staavoklis atbilst tam, kuram tika saakotneeji iestatiits - un apkaljkjoshanaas rada nopietnas novirzes. Un nopietnas novirzes no iestatiitaa procesa noziimee nopietnas novirzes no rezultaata - liidz ar to no it kaa laba aparaata aaraa tek kaut kas visnotalj smirdiigs.
Manuaalajam espressoaparaatam taadas probleemas nebuus - jo tur taapat tu mal, presee, sildiishanas ilgumu, lieshanas ilgumu - visu kontrolee ar rocinjaam. Bet ofisam tas nederees - radzinju tiiriishanai cilveeki ir par slinku.
Paskaties coffee king - pie vinjiem var aizbraukt uz vietas kafijas patesteet, par gatavoshanu parunaat. Narveseni vinjus izmanto, laikam arii Statoili. Ja ir laiks taa uz vietas testeet.
Veel atsauciigi uz izmeegjinaajumiem ir kafijasaparti.lv (tagad laikam arii kafija.lv) - vinjiem ir dazhaadas juras un saeco. Lapaa redzeesi, ka ir arii mazizmeera rhea un necta. Necta ir bishkuciit labaaks par rhea, bet nu praksee izmeegjinot tas, kas tek aaraa ir daudz sliktaaks par labi iestatiitu juru.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: petrovichs
date: Jun. 28., 2011 - 02:12 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: santech
date: Jun. 28., 2011 - 02:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: viestards
date: Jun. 28., 2011 - 02:52 pm
#
Atbildēt
from: aktrise
date: Jun. 28., 2011 - 03:37 pm
#
Atbildēt
from: enervils
date: Jun. 28., 2011 - 04:07 pm
#
Birojam var iegadat Jura http://www.crema.jura.com/home_crem
Uzstadit elementari, nav jasledz pie udensvada, jauzpilda tikai udens tvertne, saber pupinas un lieta darita. Noteikti vajag paintereseties kadu udeni piedava pasi izplatitaji. Kafijas garsu ietekme visi arejie apstakli : gaisa kustibas, smaka, mitrums, karstums.
Kafijas garsa ir vairak vai mazak gaumes lieta. Parejais jau ir uzstadijumi. Kada biezuma tiek malta kafija, cik liela doza ir prieks vienas kruzites un, protams, udens kvalitate.
Atbildēt | Diskusija
from: dute
date: Jun. 28., 2011 - 04:13 pm
#
Juris jau man ir listē, Tu esi otrais, kas iesaka
Atbildēt | Iepriekšējais
from: anna
date: Jun. 28., 2011 - 05:22 pm
#
Atbildēt