« previous entry | next entry »
Jun. 28., 2011 | 01:53 pm
posted by: dute in pajautaa

Labi, jautāšu citādi, vai jums birojā ir garšīga kafija? Ja jā, kādu automātu jūs izmantojat?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {16}

crescendo

from: [info]crescendo
date: Jun. 29., 2011 - 11:34 am
#

Filtru pie uudenskraana?

Vendenai cietiiba ir cita nekaa kraana uudenim (mineraali ir veseliigi un taa, protams). Uudens kvalitaate kaa taada garshu, protams, ietekmee, bet automaatiskajos aparaatos daudz lielaaka ietekme ir tam, cik preciizi aparaata staavoklis atbilst tam, kuram tika saakotneeji iestatiits - un apkaljkjoshanaas rada nopietnas novirzes. Un nopietnas novirzes no iestatiitaa procesa noziimee nopietnas novirzes no rezultaata - liidz ar to no it kaa laba aparaata aaraa tek kaut kas visnotalj smirdiigs.

Manuaalajam espressoaparaatam taadas probleemas nebuus - jo tur taapat tu mal, presee, sildiishanas ilgumu, lieshanas ilgumu - visu kontrolee ar rocinjaam. Bet ofisam tas nederees - radzinju tiiriishanai cilveeki ir par slinku.

Paskaties coffee king - pie vinjiem var aizbraukt uz vietas kafijas patesteet, par gatavoshanu parunaat. Narveseni vinjus izmanto, laikam arii Statoili. Ja ir laiks taa uz vietas testeet.
Veel atsauciigi uz izmeegjinaajumiem ir kafijasaparti.lv (tagad laikam arii kafija.lv) - vinjiem ir dazhaadas juras un saeco. Lapaa redzeesi, ka ir arii mazizmeera rhea un necta. Necta ir bishkuciit labaaks par rhea, bet nu praksee izmeegjinot tas, kas tek aaraa ir daudz sliktaaks par labi iestatiitu juru.



Atbildēt | Iepriekšējais