Aber tik mazam ophisam obligāta prasība lai būtu automāts? Iespējams, labāk taisīt uzlejamo? Cik lietota Lavazza ir garda. Tikai mēs paši malām un lējām virsā.
Kad sāk aparātā vendenu liet, aparāts ātri aizkaļķojas, un kafija garšo vienkārši pretīgi - līdz atkal atkaļķo. Radikāla atšķirība. Cik saprotu, varētu jau pieregulēt, ka prasās tīrīties tik bieži kā ar vendenu vajag - vnk tas ir ļoti, ļoti bieži.
Vendenai cietiiba ir cita nekaa kraana uudenim (mineraali ir veseliigi un taa, protams). Uudens kvalitaate kaa taada garshu, protams, ietekmee, bet automaatiskajos aparaatos daudz lielaaka ietekme ir tam, cik preciizi aparaata staavoklis atbilst tam, kuram tika saakotneeji iestatiits - un apkaljkjoshanaas rada nopietnas novirzes. Un nopietnas novirzes no iestatiitaa procesa noziimee nopietnas novirzes no rezultaata - liidz ar to no it kaa laba aparaata aaraa tek kaut kas visnotalj smirdiigs.
Manuaalajam espressoaparaatam taadas probleemas nebuus - jo tur taapat tu mal, presee, sildiishanas ilgumu, lieshanas ilgumu - visu kontrolee ar rocinjaam. Bet ofisam tas nederees - radzinju tiiriishanai cilveeki ir par slinku.
Paskaties coffee king - pie vinjiem var aizbraukt uz vietas kafijas patesteet, par gatavoshanu parunaat. Narveseni vinjus izmanto, laikam arii Statoili. Ja ir laiks taa uz vietas testeet. Veel atsauciigi uz izmeegjinaajumiem ir kafijasaparti.lv (tagad laikam arii kafija.lv) - vinjiem ir dazhaadas juras un saeco. Lapaa redzeesi, ka ir arii mazizmeera rhea un necta. Necta ir bishkuciit labaaks par rhea, bet nu praksee izmeegjinot tas, kas tek aaraa ir daudz sliktaaks par labi iestatiitu juru.
from: dute
date: Jun. 28., 2011 - 02:50 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tjigra
date: Jun. 28., 2011 - 02:55 pm
#
Aber tik mazam ophisam obligāta prasība lai būtu automāts? Iespējams, labāk taisīt uzlejamo? Cik lietota Lavazza ir garda. Tikai mēs paši malām un lējām virsā.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: crescendo
date: Jun. 29., 2011 - 01:43 am
#
Radikāla atšķirība.
Cik saprotu, varētu jau pieregulēt, ka prasās tīrīties tik bieži kā ar vendenu vajag - vnk tas ir ļoti, ļoti bieži.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dute
date: Jun. 29., 2011 - 10:21 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: crescendo
date: Jun. 29., 2011 - 11:34 am
#
Vendenai cietiiba ir cita nekaa kraana uudenim (mineraali ir veseliigi un taa, protams). Uudens kvalitaate kaa taada garshu, protams, ietekmee, bet automaatiskajos aparaatos daudz lielaaka ietekme ir tam, cik preciizi aparaata staavoklis atbilst tam, kuram tika saakotneeji iestatiits - un apkaljkjoshanaas rada nopietnas novirzes. Un nopietnas novirzes no iestatiitaa procesa noziimee nopietnas novirzes no rezultaata - liidz ar to no it kaa laba aparaata aaraa tek kaut kas visnotalj smirdiigs.
Manuaalajam espressoaparaatam taadas probleemas nebuus - jo tur taapat tu mal, presee, sildiishanas ilgumu, lieshanas ilgumu - visu kontrolee ar rocinjaam. Bet ofisam tas nederees - radzinju tiiriishanai cilveeki ir par slinku.
Paskaties coffee king - pie vinjiem var aizbraukt uz vietas kafijas patesteet, par gatavoshanu parunaat. Narveseni vinjus izmanto, laikam arii Statoili. Ja ir laiks taa uz vietas testeet.
Veel atsauciigi uz izmeegjinaajumiem ir kafijasaparti.lv (tagad laikam arii kafija.lv) - vinjiem ir dazhaadas juras un saeco. Lapaa redzeesi, ka ir arii mazizmeera rhea un necta. Necta ir bishkuciit labaaks par rhea, bet nu praksee izmeegjinot tas, kas tek aaraa ir daudz sliktaaks par labi iestatiitu juru.
Atbildēt | Iepriekšējais