Cepot kūku, tek panna
« previous entry | next entry »
Jan. 10., 2011 | 07:56 pm
posted by: san in pajautaa
Ko darīt, lai cepot kūku, pa pannas apakšu netecētu ārā šķidrums? Man ir tāda panna, ko "savelk" ar atsperi. Parastā, no Rimi laikam.
from: nenoteiksme
date: Jan. 10., 2011 - 08:03 pm
#
Atbildēt
from: hessin
date: Jan. 10., 2011 - 08:03 pm
#
bet varbūt mīkla ir par šķidru :)
Atbildēt | Diskusija
from: san
date: Jan. 10., 2011 - 08:08 pm
#
man bija doma ietīt no ārpuses follijā, bet tad jau vienkārši satecētu tajā.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: kaukau
date: Jan. 10., 2011 - 08:13 pm
#
Atbildēt
from: antuanete
date: Jan. 10., 2011 - 08:36 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: san
date: Jan. 10., 2011 - 08:41 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: antuanete
date: Jan. 10., 2011 - 09:02 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: san
date: Jan. 10., 2011 - 09:42 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: hessin
date: Jan. 11., 2011 - 01:57 am
#
Bet ja tev nevajag to biezpiena sulu, var jau ļaut lai aiztek, tik jāskatās, vai nepiedeg pie kaut kā.
Atbildēt | Iepriekšējais
from: misame
date: Jan. 10., 2011 - 09:35 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: san
date: Jan. 10., 2011 - 09:43 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: misame
date: Jan. 10., 2011 - 09:46 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: valdic
date: Jan. 10., 2011 - 10:03 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: san
date: Jan. 10., 2011 - 10:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais