pajautaa

Cepot kūku, tek panna

« previous entry | next entry »
Jan. 10., 2011 | 07:56 pm
posted by: san in pajautaa

Ko darīt, lai cepot kūku, pa pannas apakšu netecētu ārā šķidrums? Man ir tāda panna, ko "savelk" ar atsperi. Parastā, no Rimi laikam.
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

bettyboob

from: [info]san
date: Jan. 10., 2011 - 09:42 pm
#

tek caurspīdīgs, tā ka laikam jau piezbiens sulojas. Paldies par padomiem. Šoreiz izcepās tāpat, skatīšos kā garšos, bet nākamreiz vai nu folija vai cepampapīrs.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]hessin
date: Jan. 11., 2011 - 01:57 am
#

nu biezpiena sulu es sauktu par pārāk šķidru mīklu :)
Bet ja tev nevajag to biezpiena sulu, var jau ļaut lai aiztek, tik jāskatās, vai nepiedeg pie kaut kā.

Atbildēt | Iepriekšējais