pajautaa

Cepot kūku, tek panna

« previous entry | next entry »
Jan. 10., 2011 | 07:56 pm
posted by: san in pajautaa

Ko darīt, lai cepot kūku, pa pannas apakšu netecētu ārā šķidrums? Man ir tāda panna, ko "savelk" ar atsperi. Parastā, no Rimi laikam.
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

bettyboob

from: [info]san
date: Jan. 10., 2011 - 08:41 pm
#

arī tādām kūkām, kam cepumu apakša + biezpiena vai maskarpones augša?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Antuanete

from: [info]antuanete
date: Jan. 10., 2011 - 09:02 pm
#

Tieši tādas arī mēdzu taisīt uz cepamā papīra - man ir mazā tortes forma ar teflona pārklājumu, uz kuras pa taisno nevar griezt ar nazi. Tad gan parasti lieku tikai papīra riņķi apakšā un sānu malu uzspiežu virsū. Kas tieši tur tek - viss pildījums vai tikai atsulojas biezpiens? Ja atsulojas, tad vai nu biezpienu notecināt pirms taisīšanas, vai tiešām foliju no apakšas, lai iztek liekais šķidrums un kūku var servēt no tās pašas formas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


bettyboob

from: [info]san
date: Jan. 10., 2011 - 09:42 pm
#

tek caurspīdīgs, tā ka laikam jau piezbiens sulojas. Paldies par padomiem. Šoreiz izcepās tāpat, skatīšos kā garšos, bet nākamreiz vai nu folija vai cepampapīrs.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]hessin
date: Jan. 11., 2011 - 01:57 am
#

nu biezpiena sulu es sauktu par pārāk šķidru mīklu :)
Bet ja tev nevajag to biezpiena sulu, var jau ļaut lai aiztek, tik jāskatās, vai nepiedeg pie kaut kā.

Atbildēt | Iepriekšējais