pajautaa

liellopa gaļa

« previous entry | next entry »
Apr. 16., 2010 | 02:09 pm
posted by: ilka in pajautaa

Sveicināti!


Padalieties, lūdzu, pieredzē, gatavojot liellopu gaļu folijā iekš cepeškrāsns!

Man ir gaļa, šādi tādi dārzeņi, majonēze, daži dresingi, olas, milti, makaroni...


Esmu specializējusies lazanjas gatavošanā, bet ko īsti iesākt ar liellopa fileju?...


Paldies jau iepriekš :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

the casual unintellinget

from: [info]casiopea
date: Apr. 16., 2010 - 02:14 pm
#

fileju es iesaku cept ká steiku nevis krásní

Atbildēt


Dieva nāve

from: [info]goddes
date: Apr. 16., 2010 - 02:15 pm
#

nesadirs nu liellopa fileju ar majonēzēm, miltiem un dresingiem. vienkārši sāls.pipars un varbūt kādu rozmarīnu/timiānu, vidēji sārtu un viss, dārzeņus atsevišķi.

Atbildēt


displaced polarbear

from: [info]dzhindzhera
date: Apr. 16., 2010 - 02:17 pm
#

es ne follijā - es taisu steiku - sagriežu fileju lielākās šķēlēs (savu 3 cm varētu būt), un ielieku marinēties (visu, kas marinē - tur ķiploki, sinepes, kaut kāds vīna etiķis, garšvielas, ja ir tad kaut kādu alkoholu arī var) uz kādu 1-2 stundām, tad cepeškrāsnī iekšā, uz restēm (grila režīmā) virsū un 10 minūtēs gatavs.
no dārzeņiem var sataisīt salātus un baigi labi.

Atbildēt | Diskusija


kostantējumi

from: [info]ilka
date: Apr. 16., 2010 - 02:21 pm
#

šis jau izklausās labi :)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]pieninjsh
date: Apr. 16., 2010 - 07:13 pm
#

Es paturētu 2h kiwi pļurā, pēc tam 'uz nakti' grieķu piparu marinādē.. uuuun uz grila, piparu sāli īsi pirms gatavs.. un rrrrr!

Atbildēt