liellopa gaļa
« previous entry | next entry »
Apr. 16., 2010 | 02:09 pm
posted by: ilka in pajautaa
Sveicināti!
Padalieties, lūdzu, pieredzē, gatavojot liellopu gaļu folijā iekš cepeškrāsns!
Man ir gaļa, šādi tādi dārzeņi, majonēze, daži dresingi, olas, milti, makaroni...
Esmu specializējusies lazanjas gatavošanā, bet ko īsti iesākt ar liellopa fileju?...
Paldies jau iepriekš :)
Padalieties, lūdzu, pieredzē, gatavojot liellopu gaļu folijā iekš cepeškrāsns!
Man ir gaļa, šādi tādi dārzeņi, majonēze, daži dresingi, olas, milti, makaroni...
Esmu specializējusies lazanjas gatavošanā, bet ko īsti iesākt ar liellopa fileju?...
Paldies jau iepriekš :)
from: casiopea
date: Apr. 16., 2010 - 02:14 pm
#
Atbildēt
from: goddes
date: Apr. 16., 2010 - 02:15 pm
#
Atbildēt
from: dzhindzhera
date: Apr. 16., 2010 - 02:17 pm
#
no dārzeņiem var sataisīt salātus un baigi labi.
Atbildēt | Diskusija
from: ilka
date: Apr. 16., 2010 - 02:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: pieninjsh
date: Apr. 16., 2010 - 07:13 pm
#
Atbildēt