pajautaa

liellopa gaļa

« previous entry | next entry »
Apr. 16., 2010 | 02:09 pm
posted by: ilka in pajautaa

Sveicināti!


Padalieties, lūdzu, pieredzē, gatavojot liellopu gaļu folijā iekš cepeškrāsns!

Man ir gaļa, šādi tādi dārzeņi, majonēze, daži dresingi, olas, milti, makaroni...


Esmu specializējusies lazanjas gatavošanā, bet ko īsti iesākt ar liellopa fileju?...


Paldies jau iepriekš :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

from: [info]pieninjsh
date: Apr. 16., 2010 - 07:13 pm
#

Es paturētu 2h kiwi pļurā, pēc tam 'uz nakti' grieķu piparu marinādē.. uuuun uz grila, piparu sāli īsi pirms gatavs.. un rrrrr!

Atbildēt