pajautaa

liellopa gaļa

« previous entry | next entry »
Apr. 16., 2010 | 02:09 pm
posted by: ilka in pajautaa

Sveicināti!


Padalieties, lūdzu, pieredzē, gatavojot liellopu gaļu folijā iekš cepeškrāsns!

Man ir gaļa, šādi tādi dārzeņi, majonēze, daži dresingi, olas, milti, makaroni...


Esmu specializējusies lazanjas gatavošanā, bet ko īsti iesākt ar liellopa fileju?...


Paldies jau iepriekš :)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {5}

displaced polarbear

from: [info]dzhindzhera
date: Apr. 16., 2010 - 02:17 pm
#

es ne follijā - es taisu steiku - sagriežu fileju lielākās šķēlēs (savu 3 cm varētu būt), un ielieku marinēties (visu, kas marinē - tur ķiploki, sinepes, kaut kāds vīna etiķis, garšvielas, ja ir tad kaut kādu alkoholu arī var) uz kādu 1-2 stundām, tad cepeškrāsnī iekšā, uz restēm (grila režīmā) virsū un 10 minūtēs gatavs.
no dārzeņiem var sataisīt salātus un baigi labi.

Atbildēt | Diskusija


kostantējumi

from: [info]ilka
date: Apr. 16., 2010 - 02:21 pm
#

šis jau izklausās labi :)

Atbildēt | Iepriekšējais