« previous entry | next entry »
Dec. 2., 2009 | 05:25 pm
posted by: polkovnik in pajautaa
kā pagatavot bebra gaļu, ja cepeškrāsns ir, bet nav pīles un citu cepeškrāsns trauku, tikai pannas, bet kotletes cept negribas (un nav citu sastāvdaļu, izņemot gaļu)? vārīt, vai?
from: affair
date: Dec. 2., 2009 - 05:27 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: le_minga
date: Dec. 2., 2009 - 05:31 pm
#
vaariits buus prosta vaariits - pat, ja peecaak ceps, buus prosta vaariits un uzcepts bebrs :D
/pienaa aknas meercee - mosh bebrus ar :)/
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: affair
date: Dec. 2., 2009 - 05:35 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: le_minga
date: Dec. 2., 2009 - 05:38 pm
#
njems veeraa :)
-
p.s.
te ar labi ieteikumi (ja ignoree visus tos, kas ne pa teemu) - piem. svariigi esot kaa jams kjerts, kaa diiraats - tas viss "atsaucas" uz galjas garshu...
http://www.receptes.lv/forums/sarunas/m
p.p.s. kuupinaats manupraat ir visvisgardaak :)
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: affair
date: Dec. 2., 2009 - 06:42 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: le_minga
date: Dec. 2., 2009 - 05:28 pm
#
/vaariit patieshaam buutu skaade.../
respetes vari pamekleet te:
http://www.receptes.lv/receptes/mek
Atbildēt | Diskusija
from: polkovnik
date: Dec. 2., 2009 - 05:39 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: le_minga
date: Dec. 2., 2009 - 06:56 pm
#
"Bebra gaļa arī mūsdienās joprojām ir eksotiska, un daudziem pret to ir aizspriedumi. Tomēr ne viens vien ceļ galdā — vārītu, ceptu vai kūpinātu. Tiesa, ne visi bebri garšo vienādi. Viss atkarīgs no tā, ko bebrs savā uzturā ir lietojis.
Apgalvojumus, ka bebra gaļa nav ēdama, lietpratēji atspēko, skaidrojot, ka dzīvnieks, iespējams, nav pareizi nodīrāts. Turklāt jāizvairās pieskarties gaļai, ja pirms tam ar rokām aiztikts dzīvnieka kažoks vai dziedzeri.
Bebra gaļa jāvāra uz mazas uguns un ilgi, jo tā mēdz būt sīksta. To var sagriezt gabalos un sautēt vīnā, buljonā vai ar dārzeņiem."
vairaak te ieksh apollo.lv
utt. - gūglis izmet tīri daudz jēdzīgus un noderiigus linkus :)
Atbildēt | Iepriekšējais
from: anonymous
date: Dec. 2., 2009 - 05:29 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: polkovnik
date: Dec. 2., 2009 - 05:40 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: pieninjsh
date: Dec. 2., 2009 - 05:47 pm
#
Ja mērcē sutku pienā, nav jāvāra. Ja vāra, tad, attiecīgi nav jāmērcē pienā. Vāra knapi līdz pirmajam burbulim, kad lērums putu uzpeld. Putas nosmeļam, sagaidam nākamo burbuli un visu nah skalojam zem tekoša ūdens, i katlu i gaļu.. tālāk jau gaļu liekam marinādē, etc, etc...
Atbildēt
from: zintish
date: Dec. 2., 2009 - 06:15 pm
#
Atbildēt
from: pupturis
date: Dec. 2., 2009 - 09:45 pm
#
Atbildēt