le_minga

Dec. 2., 2009 | 06:56 pm
No:: le_minga

iz gūgļa...

"Bebra gaļa arī mūsdienās joprojām ir eksotiska, un daudziem pret to ir aizspriedumi. Tomēr ne viens vien ceļ galdā — vārītu, ceptu vai kūpinātu. Tiesa, ne visi bebri garšo vienādi. Viss atkarīgs no tā, ko bebrs savā uzturā ir lietojis.

Apgalvojumus, ka bebra gaļa nav ēdama, lietpratēji atspēko, skaidrojot, ka dzīvnieks, iespējams, nav pareizi nodīrāts. Turklāt jāizvairās pieskarties gaļai, ja pirms tam ar rokām aiztikts dzīvnieka kažoks vai dziedzeri.

Bebra gaļa jāvāra uz mazas uguns un ilgi, jo tā mēdz būt sīksta. To var sagriezt gabalos un sautēt vīnā, buljonā vai ar dārzeņiem."

vairaak te ieksh apollo.lv

utt. - gūglis izmet tīri daudz jēdzīgus un noderiigus linkus :)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: