pajautaa

« previous entry | next entry »
Dec. 2., 2009 | 05:25 pm
posted by: polkovnik in pajautaa

kā pagatavot bebra gaļu, ja cepeškrāsns ir, bet nav pīles un citu cepeškrāsns trauku, tikai pannas, bet kotletes cept negribas (un nav citu sastāvdaļu, izņemot gaļu)? vārīt, vai?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

******* *******

from: [info]polkovnik
date: Dec. 2., 2009 - 05:39 pm
#

paldies

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Dec. 2., 2009 - 06:56 pm
#

iz gūgļa...

"Bebra gaļa arī mūsdienās joprojām ir eksotiska, un daudziem pret to ir aizspriedumi. Tomēr ne viens vien ceļ galdā — vārītu, ceptu vai kūpinātu. Tiesa, ne visi bebri garšo vienādi. Viss atkarīgs no tā, ko bebrs savā uzturā ir lietojis.

Apgalvojumus, ka bebra gaļa nav ēdama, lietpratēji atspēko, skaidrojot, ka dzīvnieks, iespējams, nav pareizi nodīrāts. Turklāt jāizvairās pieskarties gaļai, ja pirms tam ar rokām aiztikts dzīvnieka kažoks vai dziedzeri.

Bebra gaļa jāvāra uz mazas uguns un ilgi, jo tā mēdz būt sīksta. To var sagriezt gabalos un sautēt vīnā, buljonā vai ar dārzeņiem."

vairaak te ieksh apollo.lv

utt. - gūglis izmet tīri daudz jēdzīgus un noderiigus linkus :)

Atbildēt | Iepriekšējais