pajautaa

« previous entry | next entry »
Dec. 2., 2009 | 05:25 pm
posted by: polkovnik in pajautaa

kā pagatavot bebra gaļu, ja cepeškrāsns ir, bet nav pīles un citu cepeškrāsns trauku, tikai pannas, bet kotletes cept negribas (un nav citu sastāvdaļu, izņemot gaļu)? vārīt, vai?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

from: [info]affair
date: Dec. 2., 2009 - 05:27 pm
#

vai tad bebra gaļu vispirms tāpat nav vairākkārt jāvāra, lai tiktu vaļā no aroma? vēl ir dzirdēts, ka pienā mērcē, bet pats neesmu mēģinājis gatavot, tāpēc droši vien bezjēdzīgs komentārs, lolz.

Atbildēt | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Dec. 2., 2009 - 05:31 pm
#

marinaadee ar der - taa nonjem iipatno garshu...
vaariits buus prosta vaariits - pat, ja peecaak ceps, buus prosta vaariits un uzcepts bebrs :D
/pienaa aknas meercee - mosh bebrus ar :)/

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]affair
date: Dec. 2., 2009 - 05:35 pm
#

čalis stāstīja, ka vāra pirms marinēšanas - toreiz bija kapitāls šašliks

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


:: le Minga :: alias :: Leo... ::

from: [info]le_minga
date: Dec. 2., 2009 - 05:38 pm
#

hmmm - nezinaaju...
njems veeraa :)
-
p.s.
te ar labi ieteikumi (ja ignoree visus tos, kas ne pa teemu) - piem. svariigi esot kaa jams kjerts, kaa diiraats - tas viss "atsaucas" uz galjas garshu...
http://www.receptes.lv/forums/sarunas/medijums-bebrs

p.p.s. kuupinaats manupraat ir visvisgardaak :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]affair
date: Dec. 2., 2009 - 06:42 pm
#

cool!

Atbildēt | Iepriekšējais