pajautaa

« previous entry | next entry »
Dec. 2., 2009 | 05:25 pm
posted by: polkovnik in pajautaa

kā pagatavot bebra gaļu, ja cepeškrāsns ir, bet nav pīles un citu cepeškrāsns trauku, tikai pannas, bet kotletes cept negribas (un nav citu sastāvdaļu, izņemot gaļu)? vārīt, vai?

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {13}

from: [info]pieninjsh
date: Dec. 2., 2009 - 05:47 pm
#

Pareizi te jau teica - sutku jātur vēsā pienā, lai izvelk asinis kopā ar bebra sīvumu.

Ja mērcē sutku pienā, nav jāvāra. Ja vāra, tad, attiecīgi nav jāmērcē pienā. Vāra knapi līdz pirmajam burbulim, kad lērums putu uzpeld. Putas nosmeļam, sagaidam nākamo burbuli un visu nah skalojam zem tekoša ūdens, i katlu i gaļu.. tālāk jau gaļu liekam marinādē, etc, etc...

Atbildēt