pajautaa

Potītes fiksators

« previous entry | next entry »
Sep. 27., 2009 | 06:51 pm
posted by: guru in pajautaa

Ko labāk izmantot agrāk sastieptai potītei - elastīgo saiti vai potītes fiksatoru (to, kas līdzīgs zeķei)? Kāda ir pieredze ar fiksatoru? Šobrīd liekas, ka sportojot elastīgā saite nav pietiekami efektīva.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {8}

x

from: [info]walkire
date: Sep. 27., 2009 - 07:31 pm
#

pašai pieredzes nav, bet no zināšanām: tas ir stirpi individuāli un atkarīgs no izjūtām. ja tagad nav izteiktu sūdzību- labāk lietot to, kas dod lielāku komfortu.

Atbildēt


Lote

from: [info]lotele
date: Sep. 27., 2009 - 07:42 pm
#

man ir sastiepta ceļgala saite. Labāk lietoju to fiksatoru, jo viņš ir taisīts tā, lai tiešām nofiksētu problēmu vietu. A elastīgo saiti, lai būtu efektīvi, jāmāk uzsiet, kas protams man ne īpaši padodas, pat pēc muskuļu pētīšanas anatomijas atlantā

Atbildēt


from: [info]adelise
date: Sep. 27., 2009 - 07:46 pm
#

Tie speciālie "zābaciņi" ir labāki, bet tie, kuros ir iestrādāti tie dzels(moš arī plastmasas) fiksatori. Padārgi it kā, bet efektīvi.

Atbildēt


Liena

from: [info]psychokiss
date: Sep. 27., 2009 - 07:48 pm
#

salauz. un ģipsis palīdzēs.

nē vispār saite.
man ir arī fixators, bet ar to es arī kaut kad sastiepu.

Atbildēt


from: [info]digna
date: Sep. 27., 2009 - 09:14 pm
#

Hmmm, atkarīgs no situācijas, labākjāprasa dakterim, lai piemērotāko Tavai situācijai iesaka. Piemēram, man tādu garu zeķi Īrijā uzvilka, kad kājai kaut ko pie potītes salauzu.

Atbildēt


imagine

from: [info]minchux
date: Sep. 27., 2009 - 09:46 pm
#

netalu no tavam majam uz brivibas ielas prtim podiumam ir veichuks visadiem shitadiem pinchendaljiem + tur ir personals, kas palidz atrisinat jautajumu. Mes ar dzi bijam tur ari ar potishu jautajumiem, tagad nesen kaapaa nnopirkam sporta lab. Telti celja fksatoru, nav qudzejies pec treninjiem, ta ka ja dodies uz magnetu, tur sporta labaratorijas telti ari visadi shitadi ir.
Par jaut. : manuprat, ja nesen ssastiepta - tad staigashanai saiti, bet ja tev potitei irtendence uz mezhgjijumiem un gribi treneties, tad fiksators ir ieteicams un ertak.

Atbildēt | Diskusija


ne e

from: [info]guru
date: Sep. 27., 2009 - 11:19 pm
#

Merci :)
Izrādās tas sastiepums man pirms 4 gadiem bija saišu pārrāvums un tāpēc tagad skrienot sāp, jo nepareiza diagnoze bija un arī ārstēšana, un tāpēc arī Magnētā neesmu rādījusies kādu laiku jau. Bet līdz tam veikalam aizstaigāšu :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


imagine

from: [info]minchux
date: Sep. 28., 2009 - 03:02 pm
#

nu tad s'il vous plait pie kada fizioterapeita ari aizdodies, mosh:tai veici patt ladu labu var ieteikt ;)

Atbildēt | Iepriekšējais