salāti ar tunci
« previous entry | next entry »
Jan. 12., 2009 | 03:18 pm
posted by: blackbox_klara in pajautaa
man tiešām pašai nav laika meklēt receptes netā, un vairums gadījumu tās man liek vilties.
mājās ir tuncis eļļā, un ļoooooti gribās kaut kādus salātiņus ar tunci vakarā pagatavot, bet es pat nestādos priekšā, ko tuncim varētu piešķiebt klāt. tikai ne tos klasiskos tunča salātus, tādus es veikalā gatavus varu nopirkt.
lūdzu, padalieties ar savām tunča salātu receptēm?
cheers!
mājās ir tuncis eļļā, un ļoooooti gribās kaut kādus salātiņus ar tunci vakarā pagatavot, bet es pat nestādos priekšā, ko tuncim varētu piešķiebt klāt. tikai ne tos klasiskos tunča salātus, tādus es veikalā gatavus varu nopirkt.
lūdzu, padalieties ar savām tunča salātu receptēm?
cheers!
from: antuanete
date: Jan. 12., 2009 - 03:24 pm
#
Atbildēt
from: alt
date: Jan. 12., 2009 - 03:25 pm
#
tas ir ljoti individuaali, kas kuram labaak iet pie sirds
Atbildēt
from: samantta
date: Jan. 12., 2009 - 03:25 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: anonīmiķis
date: Jan. 12., 2009 - 03:29 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: susure
date: Jan. 12., 2009 - 03:47 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: ripp
date: Jan. 12., 2009 - 03:25 pm
#
es rīkojos ļoti elementāri. tunča bundžiņas saturu sajaucu ar ~ 4 vāritām olām, nedaudz sīpola (smalki griezta vai rīvēta) un majonēzi.
citi gan jau zinās ieteikt ko smalkāku. bet man šādi garšo :)
Atbildēt
from: anonīmiķis
date: Jan. 12., 2009 - 03:30 pm
#
Atbildēt
from: sin
date: Jan. 12., 2009 - 03:48 pm
#
Atbildēt
from: savaadaisu
date: Jan. 12., 2009 - 03:54 pm
#
A tā man labi iet tuncis+ola+salāti+saistvielas (krējums vai/un majonēze) protams garšvielas pēc izvēles (tagad pacirtiens uz citronpipariem).
Atbildēt | Diskusija
from: grace_kelly
date: Jan. 12., 2009 - 04:03 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: krii
date: Jan. 12., 2009 - 04:01 pm
#
Atbildēt
from: keikoo
date: Jan. 12., 2009 - 04:14 pm
#
1. variants lielā šķīvī kārto salātlapas (man vislabāk garšo iceberg, bet var arī parastās), tām pa virsu sagriezts svaigs gurķis, tad tomāti, sarkanie sīpoli, melnās olīves, tuncis (eļļu notecina), smalki rīvēts svaigs burkāns, to visu pārlej ar mērci (krējums vai jogurts bez piedevām+mazliet majonēzes, vegeta, pipari, paprikas pulveris, zaļumi), pa virsu pārkaisa smalki rīvētu parmezānu.
2.variants 2 vidēji lielus vārītu kartupeļus sagriež palielos gabalos, tāpat arī palielu svaigu tomātu, avokado, smalkāk sagrieztu sīpolu, pieber sauju olīves (pildītās ar piparu, bet var arī jebkādas parastās), pievieno tunci (eļļu notecina), pārlej ar mērci (olīveļļa+etiķis+sāls, pipari).
Labu apetīti!
Atbildēt
from: blackbox_klara
date: Jan. 12., 2009 - 04:29 pm
#
un par klasiskajiem es saucu tos, kurus veikalā var nopirkt, tie tādi kārtaini, un es pat neatceros, kādi indigrienti tur īsti ir - tuncis, ola, laikam gurķis, majonēzkrējums, maybe kartupeļi, un varbūt tur ir pavisam kas cits! maximā ir nopērkami tādi!, elvi arī laikam. tādi tipiskie!
Atbildēt
from: blackbox_klara
date: Jan. 12., 2009 - 07:53 pm
#
Atbildēt