keikoo

Jan. 12., 2009 | 04:14 pm
No:: keikoo

šos es Spānijā iemācījos:
1. variants lielā šķīvī kārto salātlapas (man vislabāk garšo iceberg, bet var arī parastās), tām pa virsu sagriezts svaigs gurķis, tad tomāti, sarkanie sīpoli, melnās olīves, tuncis (eļļu notecina), smalki rīvēts svaigs burkāns, to visu pārlej ar mērci (krējums vai jogurts bez piedevām+mazliet majonēzes, vegeta, pipari, paprikas pulveris, zaļumi), pa virsu pārkaisa smalki rīvētu parmezānu.

2.variants 2 vidēji lielus vārītu kartupeļus sagriež palielos gabalos, tāpat arī palielu svaigu tomātu, avokado, smalkāk sagrieztu sīpolu, pieber sauju olīves (pildītās ar piparu, bet var arī jebkādas parastās), pievieno tunci (eļļu notecina), pārlej ar mērci (olīveļļa+etiķis+sāls, pipari).

Labu apetīti!

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: