« previous entry | next entry »
Dec. 4., 2008 | 09:24 am
posted by: marina in pajautaa
labākā karstvīna recepte ir:
(lūdzu pastāstiet arī, kādu vīnu izvēlēties)
(lūdzu pastāstiet arī, kādu vīnu izvēlēties)
from: stihija
date: Dec. 4., 2008 - 09:28 am
#
ņamm! :)
Atbildēt
from: tati
date: Dec. 4., 2008 - 09:32 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: unpy
date: Dec. 4., 2008 - 09:37 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: serum
date: Dec. 4., 2008 - 01:08 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tati
date: Dec. 4., 2008 - 01:12 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: starsailor
date: Dec. 4., 2008 - 09:38 am
#
Atbildēt
from: jack
date: Dec. 4., 2008 - 09:56 am
#
Atbildēt
from: garamgajejs
date: Dec. 4., 2008 - 10:04 am
#
Atbildēt
from: krii
date: Dec. 4., 2008 - 02:20 pm
#
Katliņā ieber Santa Maria karstvīna garšvielu maisījumu (tur tiešām ir viss nepieciešamais, pašai eksperimentējot, nav sanācis labāk)pārlej ar drusku ūdens - tā lai garšvielas sanāk nosegtas, pievieno dažas ēdamkarotes cukura vai medus, 3-4 minūtes pavāra. Tad salej virsū pudeli kāda gruzīnu vai moldāvu kagora, uzkarsē līdz pirmajiem mazajiem burbulīšiem, uzliek vāku, ļauj 40-50 minūtes ievilkties.
Atbildēt
from: merkela
date: Dec. 5., 2008 - 10:53 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: merkela
date: Dec. 5., 2008 - 10:58 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais