« previous entry | next entry »
Dec. 4., 2008 | 09:24 am
posted by: marina in pajautaa

labākā karstvīna recepte ir:

(lūdzu pastāstiet arī, kādu vīnu izvēlēties)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

from: [info]merkela
date: Dec. 5., 2008 - 10:53 pm
#

Siltā (ne karstā) katlā iemet pāris laima un apelsīna miziņas, vienu, maximum divas krustnagliņas, vienu kanēļa standziņu, dažus smaržīgos piparus, vienu muskatriekstu, apmēram, 3*3cm ingvera gabaliņu, dažas karotes medus, mazliet apsildi, pielej chianti (robežās Ls 3-5) un uzsildi līdz ne vairāk kā 60*C, tā lai parādās migla, bet var iebāzt pirkstu un gatavs.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]merkela
date: Dec. 5., 2008 - 10:58 pm
#

un viss jāsilda uz vismazākās iespējamās temperatūras

Atbildēt | Iepriekšējais