« previous entry | next entry »
Dec. 4., 2008 | 09:24 am
posted by: marina in pajautaa

labākā karstvīna recepte ir:

(lūdzu pastāstiet arī, kādu vīnu izvēlēties)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

tati

from: [info]tati
date: Dec. 4., 2008 - 09:32 am
#

tomēr man vislabāk patīk ar lēto sarkanvīnu (es ņemu kautkādu tur "merlot" pa 2 s čem to), piešauju klāt pāris krustnagliņas (var tās sadurt veselā mandarīnā un visu to smuku iepeldināt iekšā), kardamonu, ingveru, muskatriekstu, kanēli, apelsīnu šķēlītes un vienu ēdamkaroti medus. Un pāvīsām lēnu sildīt - lai viss iesūcas un nokrāsojas.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]unpy
date: Dec. 4., 2008 - 09:37 am
#

+ 50g konjaka.

Atbildēt | Iepriekšējais


serum

from: [info]serum
date: Dec. 4., 2008 - 01:08 pm
#

kaut kur nesen lasīju, ka kanēli obligāti vajagot standziņās, ne samalto - jo samaltais kožot kaklā pie dzeršanas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


tati

from: [info]tati
date: Dec. 4., 2008 - 01:12 pm
#

nezkā viņš tur kož - man parasti tas kanēlis ar kardamonu, ingveru un muskatriekstu sataisās tādā želejveidā puņķī uz katliņa apakšas, ko es pēc tam godīgi izmetu ārā. Bet es parasti pievienoju standziņas + beramo kanēli :]

Atbildēt | Iepriekšējais