Dec. 4., 2008 | 02:20 pm
No:: krii
Mana mīļākā recepte:
Katliņā ieber Santa Maria karstvīna garšvielu maisījumu (tur tiešām ir viss nepieciešamais, pašai eksperimentējot, nav sanācis labāk)pārlej ar drusku ūdens - tā lai garšvielas sanāk nosegtas, pievieno dažas ēdamkarotes cukura vai medus, 3-4 minūtes pavāra. Tad salej virsū pudeli kāda gruzīnu vai moldāvu kagora, uzkarsē līdz pirmajiem mazajiem burbulīšiem, uzliek vāku, ļauj 40-50 minūtes ievilkties.
Katliņā ieber Santa Maria karstvīna garšvielu maisījumu (tur tiešām ir viss nepieciešamais, pašai eksperimentējot, nav sanācis labāk)pārlej ar drusku ūdens - tā lai garšvielas sanāk nosegtas, pievieno dažas ēdamkarotes cukura vai medus, 3-4 minūtes pavāra. Tad salej virsū pudeli kāda gruzīnu vai moldāvu kagora, uzkarsē līdz pirmajiem mazajiem burbulīšiem, uzliek vāku, ļauj 40-50 minūtes ievilkties.