maltā gaļa
« previous entry | next entry »
Jun. 17., 2008 | 05:47 pm
posted by: samantta in pajautaa
Kā ātrāk atkausēt sasalušu malto gaļu mājas apstākļos, ja nav mikroviļņu krāsns vai kas tml.??
from: tante
date: Jun. 17., 2008 - 05:49 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: sirdna
date: Jun. 17., 2008 - 05:59 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: tante
date: Jun. 17., 2008 - 06:02 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: dienasgramata
date: Jun. 17., 2008 - 05:51 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: electical
date: Jun. 17., 2008 - 06:00 pm
#
dušā ar gaļu, ooouoouoouuuu
dušā, dušā, ou ouou
ar gaļūūūū'ūūuūoōōōuūu
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: dienasgramata
date: Jun. 17., 2008 - 06:02 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: sacrifice
date: Jun. 17., 2008 - 06:02 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: samantta
date: Jun. 17., 2008 - 06:10 pm
#
bet paldies par padomiem
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: electical
date: Jun. 17., 2008 - 06:17 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: samantta
date: Jun. 17., 2008 - 06:31 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: kungs
date: Jun. 17., 2008 - 07:04 pm
#
Atbildēt
from: quasi
date: Jun. 17., 2008 - 07:51 pm
#
Atbildēt