pajautaa

maltā gaļa

« previous entry | next entry »
Jun. 17., 2008 | 05:47 pm
posted by: samantta in pajautaa

Kā ātrāk atkausēt sasalušu malto gaļu mājas apstākļos, ja nav mikroviļņu krāsns vai kas tml.??

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {12}

Krapāls

from: [info]sacrifice
date: Jun. 17., 2008 - 06:02 pm
#

pamegjini iemest galju bljodaa, to bljodu ieliec lielaakaa katlaa un uz gaazes vai kaa nu tur uzvaari un vinja ashi izkusiis... for real

Atbildēt | Diskusija


samanta

from: [info]samantta
date: Jun. 17., 2008 - 06:10 pm
#

jā kko tādu tikko mēģināju, bet beigās apnika un vnk saskaldīju kluci mazos gabaliņos, uzgāzu karstus rīsus, kuri tāpat bija klāt jāliek - un gatavs! :)
bet paldies par padomiem

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


ELECTiC

from: [info]electical
date: Jun. 17., 2008 - 06:17 pm
#

tu ēd jēlu gaļu?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


samanta

from: [info]samantta
date: Jun. 17., 2008 - 06:31 pm
#

nē "gatavs!" nozīmēja, ka gaļa ir izkususi! es taisīju masu, kuru pildīt piparos un vārīt :)

Atbildēt | Iepriekšējais